Színes Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Tasak 200 x 275mm D/14 Piros - 100 db/doboz

Special Price 8100,00 Ft 6377,95 Ft Eredeti ár: 8640,00 Ft

You Save 6% (540,00Ft)

81,00Ft / DB.
Raktáron

A védelmező piros: D/14 légpárnás boríték, ahol az érték és biztonság találkozik

Vállalkozása szívébe zárja a D/14-es méretű, piros színű Légpárnás Borítékunkat. A 200x275mm méret tökéletesen illeszkedik kisebb, de értékes tárgyak szállításához. A belső, 180x265mm méret biztosítja, hogy termékei mozgás közben is védve legyenek. A Hot-Melt ragasztó garantálja, hogy a boríték szélein ne nyíljanak meg, míg a FSC minősített kraft papír biztosítja a környezetbarát és strapabíró alapot. Az élénk piros szín pedig nem csak hogy kitűnő marketingeszköz, de biztosítja, hogy a csomagja megkülönböztesse Önt a versenytársaktól.

A piros szín nem csak a figyelmet kelti fel, de a minőséget is sugározza. A D/14-es Légpárnás Borítékunk piros buborékfóliája extra védelmet nyújt, így a benne rejlő tárgyak sértetlenül érkeznek meg céljukhoz. Az erős oldalsó uszonyok további védelmet nyújtanak a szállítás közbeni ütődésektől és nyomásoktól. Mindezek mellett, a boríték designja kiemeli a céges identitást és hozzáadott értéket képvisel az ügyfél számára.

Ne hagyja, hogy a véletlenekre bízza termékei biztonságát. Rendelje meg most a D/14 Piros Légpárnás Borítékot, és biztosítsa a kifogástalan érkezést minden egyes alkalommal. Kattintson, és tegye meg az első lépést a biztonságos és stílusos csomagolás felé!

A D/14-es Piros Légpárnás Boríték nem csak egy boríték. Ez egy üzenet arról, hogy Ön és vállalkozása mennyire értékeli az ügyfelek bizalmát és termékeik épségét. Legyen része annak az exkluzív csoportnak, akik már felfedezték a piros boríték által nyújtott védelmet

Fedezze fel a D/14-es Piros Légpárnás Borítékot, a biztonság és kényelem zálogát. A 200x275mm-es külső méret ideális kisebb, de fontos tartalmak számára, míg a 180x265mm-es belső méret gondoskodik arról, hogy minden biztonságban maradjon a szállítás során. Az élénk piros szín megkülönbözteti csomagját a tömegtől, miközben a FSC minősített kraft papír a környezeti fenntarthatóság jegyében készült. A megbízható Hot-Melt ragasztás biztosítja, hogy a boríték szélénél ne nyíljon meg, így a tartalma védett marad a célállomásig.

A D/14 Piros Légpárnás Boríték több, mint egyszerű csomagolóeszköz: a különleges megjelenés és megbízhatóság szinonimája. Ezzel a borítékkal garantáltan pozitív első benyomást kelthet, amely hosszú távon is ügyfelei emlékezetében marad.

A piros boríték nem csak látványos, hanem rendkívül strapabíró is. Az erős, vízálló anyag, az erőteljes buboréktechnológia és a szélén megerősített uszonyok együttesen gondoskodnak arról, hogy a boríték tartalma sértetlenül érjen célba, akár a legnagyobb nyomást és igénybevételt is elviselve.

Tudjuk, hogy az idő pénz. Ezért gondoskodtunk arról, hogy a D/14 Piros Légpárnás Borítékok mindig raktáron legyenek, így Ön azonnal reagálhat az ügyféligényekre és gyorsan elküldheti termékeit.

A környezeti fenntarthatóság iránti elkötelezettségünkkel összhangban a D/14 Piros Légpárnás Boríték FSC minősített papírból készül, így választásával Ön is hozzájárul a fenntarthatóbb jövőhöz.

Amikor a D/14 Piros Légpárnás Borítékot választja, nem csak a minőségre tesz szert, hanem a versenyképes árak és a gyors szállítás előnyeit is élvezheti. Üzletünk elkötelezett amellett, hogy termékeinket gyorsan és megfizethető áron biztosítsa ügyfelei számára.

A D/14 Piros Légpárnás Boríték a stílus és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyát képviseli. A feltűnő piros szín garantálja, hogy a csomagok kiemelkedjenek a tömegből, míg a boríték tartóssága biztosítja, hogy a küldemények épségben érkezzenek meg.

A D/14-es Piros Légpárnás Borítékunk nem csupán az ügyfelek számára nyújt védelmet, de a Földünk iránti felelősségünk is tükröződik benne. Az FSC minősített kraft papír és a környezetbarát gyártási folyamatok biztosítják, hogy a termékünk ökológiai lábnyoma minimalizált legyen.

A D/14 Piros Légpárnás Boríték több mint egy egyszerű csomagolóeszköz – ez egy üzenet a precizitásról és a megbízhatóságról. Az értékes termékek, amelyeket benne szállítanak, biztonságban vannak, akár az irodából az otthoni címre, akár üzleti partnerek közötti tranzakciók során.

Tudjuk, hogy minden üzlet egyedi, és a szállítási igények széles skálán mozognak. A D/14 Piros Légpárnás Borítékunk tökéletes választás minden típusú termékhez, legyen szó elektronikáról, könyvekről, ékszerekről, vagy akár kisebb műszaki cikkekről. Biztosítja a szükséges védelmet, miközben kiemeli az Ön brandjét.

A piros szín bátorságot és erőt sugároz. A D/14 Piros Légpárnás Boríték nem csak a csomagolt termék védelmét garantálja, hanem egy erőteljes üzenetet is közvetít: a vállalkozásod merész és gondoskodó. Légy büszke minden egyes küldeményre, amit elküldesz ebben a borítékban.

Az innovatív borítéknyomtatásunk lehetővé teszi, hogy egyedi dizájnnal, egyénre szabott üzenetekkel lásd el a borítékokat, így minden egyes küldemény egyben marketingeszközként is funkcionál. Ezzel nem csak a csomagolt tárgyak érkeznek meg biztonságban, hanem üzleti üzenetét is közvetlenül az ügyfelek kezébe helyezi.

A D/14-es Piros Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték és Légpárnás Tasak nemzetközi és hazai futárszolgálatok által is ajánlott választás, melyet nem csak a gyorsaság és a megbízhatóság jellemez, hanem a tökéletes megjelenés is. A legapróbb részletekig tervezhető borítéknyomtatás segítségével Ön maga irányíthatja, hogy milyen képet közvetítsen vállalkozása. Legyen szó logóról, üzenetről vagy akár teljes arculatról, a borítéknyomtatási terv csak Önön és kreativitásán múlik.

Válassza a minőséget, válassza a megbízhatóságot, válassza a Bubble Envelopes® CLASSIC Red sorozatot – ahol a boríték több, mint csomagolás: egy üzenet.

Ne várj tovább a változásra, tedd meg most! Kattints, és szerezd be a Bubble Envelopes® CLASSIC Red sorozat piros csodáit, hogy a biztonság és a stílus együtt tükröződjön vállalkozásod minden küldeményében. Válaszd a D/14-es Piros Légpárnás Borítékot, és biztosítsd be magadnak a gyors, hatékony és emlékezetes csomagküldés élményét. Tedd a kosárba még ma, és lépj be a magabiztos és környezettudatos üzleti világba!

Színes légpárnás buborékos boríték, tasak

  • a színes külsőjüknek köszönhetően ezek a buborékos borítékok erősen megragadják a figyelmet
  • kívül színes, erős kraft borítás nagyfokú védelmet biztosít
  • 6 vonzó színárnyalatban: kék, piros, pink, sárga, zöld, fekete
  • 2 féle méretben elérhető: D/14 és G/17
  • könnyen feliratozható, címkézhető

Ezeket a színes légpárnás tasakokat is kérheted egyéni nyomtatással (saját céglogóddal) is!

 

További információ
Belső méret:180 x 265 mm
Külső méret:200 x 275 mm
Bruttó ár/db:63.5 Ft
Légpárnás boríték anyaga:FSC tanúsított színes kraft (papír)
Légpárnás boríték záródása:szilikoncsíkos (öntapadós)
Légpárnás boríték színe:piros
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon
Ügyfelek kérdései
Még nincs kérdés
Jelentkezz be, és tedd fel kérdéseidet termékünkkel kapcsolatban!
Copyright © 2022 Légpárnástasak.hu (+36) 1 699 93 55 - domypack@domypack.hu