K/20 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Tasak (370x480) fehér - 50 db/doboz

7143,00 Ft 5624,41 Ft
142,86Ft / DB.
Raktáron

Te is érezted már azt az izgalmat, amikor egy csomag érkezik hozzád, és kíváncsian bontod ki? Most képzeld el, hogy ezt az izgalmat a vásárlóid is átélhetik, ráadásul még stílusosan is!

Itt az ideje, hogy a versenytársaktól megkülönböztesd magad! Ismerd meg az új FEHÉR Légpárnás Borítékunkat, amely nem csak egy boríték. Ez egy üzenet. Egy első benyomás. És mint tudjuk, az első benyomásra csak egyszer van lehetőségünk!

Az e-kereskedelem világában sok a csomag, és mindenki szeretné, ha az övé tűnne ki a legjobban. De hogyan?

A hagyományos borítékok unalmasak, könnyen megsérülnek, és nem adják meg az ügyfeleknek azt az extra élményt.

Mi lenne, ha egy olyan borítékot használnál, amely nem csak véd, hanem ki is emel a tömegből?

Ismerd meg az új FEHÉR Légpárnás Borítékunkat!

Sokan nem is tudják, milyen lehetőségeik vannak borítékok terén. De miért is érdekelne ez bárkit? Csak egy boríték... De mi van, ha ez a boríték többet is jelenthet? Gondolj csak bele, mennyi eladás veszik el, ha a csomagod nem állja meg a helyét a többi között!

Az emberek unják az egyszerű, semmitmondó csomagolást. Felkorbácsolás: Hogy éreznéd magad, ha vevőid csalódottan néznék a csomagot, még mielőtt kibontanák? Mi is így voltunk, amíg meg nem alkottuk ezt a forradalmi borítékot. Számos elégedett ügyfél már megtapasztalta a változást, és te lehetnél a következő! A FEHÉR Légpárnás Boríték – nem csak egy boríték, hanem egy élmény. "Soha nem hittem volna, hogy egy boríték ennyit számíthat, de ez megváltoztatta az üzletemet!" - Egy elégedett vásárló. Ne hagyd, hogy a versenytársaid előnybe kerüljenek! Megoldás: Legyél te az első, aki kiemelkedik a tömegből!

Szóval, miért válaszd a FEHÉR Légpárnás Borítékot? Mert a jövő itt van, és te lehetsz az élen! Legyél trendi, legyél különleges, legyél az, akihez mindenki fordul, amikor a legjobbat keresi!

Tudtad? Egy jó boríték nem csak egy tárgy, hanem egy üzenet. Amikor egy vevő a kezében tartja a fehér légpárnás borítékunkat, az sokkal többet mond neki, mint csak azt, hogy "valami van benne". Az jelenti számára, hogy valaki gondolt rá, valaki extra lépést tett annak érdekében, hogy a tartalma biztonságban, sértetlenül érkezzen meg hozzá.

Gondolj csak bele! Mennyire bosszantó, amikor megrendelsz valamit, és az elázott, összenyomódott vagy megsérült állapotban érkezik meg? Pontosan ezért jöttünk létre mi, hogy megváltoztassuk ezt! Az emberek gyakran alábecsülik egy jó boríték erejét, de te, mint okos üzleti tulajdonos, tudod, milyen fontos a jó első benyomás.

Rajtunk keresztül olyan fehér légpárnás borítékhoz juthatsz, amely a piac legjobb ár-érték arányát kínálja. Emellett borítékjaink nem csak a legjobbak, de a legmegbízhatóbbak is. Nem számít, hogy milyen nehéz vagy értékes a termék, amit küldesz; biztos lehetsz benne, hogy a borítékjaink maximális védelmet nyújtanak.

De miért válassz minket? Mert mi nem csak borítékokat árusítunk. Mi partnerek vagyunk a sikerben. Akár egyedi logóval, üzenettel vagy design-nal szeretnéd ellátni borítékjaidat, nálunk mindent megtalálsz. Kiemelkedő minőség, gyors kiszállítás és kiváló ügyfélszolgálat - mindezt nálunk találod.

Tehát ne várj tovább! Tedd meg az első lépést a siker felé, és válaszd a mi fehér légpárnás borítékjainkat. Mert nálunk nem csak egy borítékot veszel, hanem egy ígéretet is: az ígéretet, hogy mindig a legjobbat kínáljuk neked.

Éld át a különbséget, amit a kiváló minőségű borítékok kínálnak. Mert a jó első benyomás soha nem megy ki a divatból.

Buborékos Boríték? Légpárnás Tasak? K/20 Légpárnás Boríték? Ne gondolkozz tovább! A választás sosem volt ennyire egyszerű!

Fedezd fel az új dimenziót a csomagolásban! Rendeld meg tőlünk azt a csillogó, fehér légpárnás tasakot, amely nem csak egy tasak. Beleírhatod saját történeted, saját céglogóddal.

Képzeld el! Egy boríték, amely nem csak boríték. Szemet gyönyörködtető fehérségével nem csak a postást fogja lenyűgözni, hanem mindenkit, aki csak ránéz. Tökéletes választás, legyen szó személyes vagy üzleti használatról.

És ha már a kreativitásnál tartunk... Mi lenne, ha üzeneteidet egy kis extra csavarral adnád tovább? Változtass egy hétköznapi borítékot műalkotássá saját üzeneteddel!

Kiemelkedsz a tömegből, mint a Himalája csúcsai. Miért? Mert a K/20 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték és a Légpárnás Tasak (370x480) fehér - 50 db kombóval te leszel a csomagolás királya vagy királynője.

Gondolj a marketing kampányaidra! Bum! Ezzel a borítékkal nem csak a levelek, de az üzletek is be fognak érkezni. Könnyű, szúrás- és repedésálló - mintha egy páncélba bújtatnád az üzeneteidet.

De nem állunk meg itt! A Fehér párnázott borítékok olyan védelmet kínálnak, mintha egy szuperhős lenne a posztásod. Nem kell aggódnod az ütések, a nyomás vagy bármilyen szállítási probléma miatt.

És ha mindez még nem lenne elég... emelkedj ki a tömegből, légy az, aki a jövőbe lép és a konkurenciát csak a visszapillantóban látja.

Nálunk a csomagolás nem csak csomagolás. Ez egy élmény!

Engedjék meg, hogy elkalauzoljuk Önöket a Légpárnástasak webáruházunk kifinomult világába, ahol minden egyes termékünkkel - legyen szó a K/20-as fehér Légpárnás Borítékról, a strapabíró Buborékos Borítékokról, vagy a méretes (370x480) Légpárnás Tasakokról - az Önök üzleti sikereit szolgáljuk. Mindegyik borítékunk 50 darabos kiszerelésben, árgaranciával kapható, hogy biztosítsuk Önöknek a legjobb ajánlatokat.

Vállalatunk, a Borítéknyomda, ahol a borítékgyártás, nyomás és nyomtatás művészete nap, mint nap életre kel, büszkén vállalja, hogy termékeinkkel profitot generálunk Ügyfeleink számára. A Logós Borítékaink nem csak küldeményeiket védelmezik, hanem vállalkozásuk arculatát is hirdetik. Kínálatunk fehér, de akár színes - barna, sárga, piros, kék, zöld, fekete, pink, osztrigafehér - borítékok széles választékát foglalja magában, így minden igényt kielégítve.

Bízza a Boríték Nyomtatást, Légpárnás Tasak Nyomtatást és Reklám Boríték Nyomtatást ránk, és mi garantáljuk, hogy az Ön üzenete nem csak célba ér, hanem ott is marad az emberek emlékezetében. Válassza a Légpárnástasak webáruházat, és üzlete garantáltan kiemelkedik a tömegből - mindez a szavak dinamizmusával, amelyek az izgalmat a csúcsra fokozzák, míg az adrenalin pezsegni nem kezd vénáinkban.

Érezd a borítéknyomtatás varázsát, ahogy a Légpárnástasak webáruház kínálatában a fehér K/20-es Légpárnás Borítékaink csillognak, mint a frissen esett hó. Egyedi logód vagy üzeneted ragyogóan tűnik ki a Buborékos Borítékainkon, melyek nem csak a postafiókba érkeznek, hanem a szívbe is. És amikor kibontod a Légpárnás Tasakjainkat, az mintha egy ajándékot kapnál: a kézzelfogható bizonyítékát annak, hogy vállalkozásod az izgalmak csúcsára emelkedik. Mindeközben a gyártás és a nyomtatás alatt az adrenalin pezseg bennünk, mert tudjuk, hogy minden egyes borítékunkkal nem csak csomagot, hanem élményt is kézbesítünk.

Merüljön el a Légpárnástasak webáruházának ragyogó világában, ahol a fehér K/20-as Légpárnás Borítékok minőségi nyomtatása nem csak a csomagokat védi, hanem az Ön brandjét is fényűzően képviseli. A Buborékos Borítékok nyomtatása olyan, mint egy ígéret: ígéret arra, hogy vállalkozása üzenete biztonságban és stílusosan érkezik meg célba. A Légpárnás Tasakok nyomtatásával pedig egy lépést teszünk tovább: az egyediség és a kreativitás ötvözete, ami garantáltan felpezsdíti az érzékeket. Logós Borítékaink pedig nem csupán a vállalati identitást hordozzák, hanem üzenetükkel közvetlenül az ügyfelek szívébe is eljutnak.

Hagyja, hogy vállalkozása a csúcsra törjön velünk, és érezze, ahogy a kiváló minőségű nyomtatásunkkal az adrenalin szintje magasra szökik. Az izgalmakat nálunk mindig a maximumra emeljük, hiszen a Légpárnástasak webáruházban a boríték több mint csomagolás: az a kapocs, ami Önt ügyfeleihez köti.

A Légpárnástasak webáruházban minden boríték egy ünnepi alkalom. K/20-as Légpárnás Borítékaink nem csak védenek, de ünneplik is az üzeneteket, melyeket magukban hordoznak. A buborékos borítékaink egy érdekfeszítő történetet mesélnek el, minden egyes kibontás során. Egyedi Légpárnás Tasakjaink pedig olyan lendülettel viszik célba a csomagokat, hogy ügyfeleid szórakozását és izgalmát maximálisra fokozzák. A logós borítékok pedig nem egyszerűen csak a márka hordozói, hanem egy olyan tűzijáték részei, amely minden figyelmet magára von. Tovább fokozzuk az izgalmakat, hadd sodorjon el mindenkit az a kreativitás és energia, ami a Légpárnástasak élményét különlegessé teszi!

 

Légpárnás boríték, buborékos boríték, légpárnás tasak

A könnyű, erős légpárnás buborékos tasakok célja a hullámkarton dobozok szállítási költségeinek kiváltása.

  • Ideális sokféle küldemény számára
  • a légpárnás borítékok szállításkor kimagasló védelmet nyújtanak
  • védik a csomag tartalmát a sérülések ellen
  • belülről buborékfóliával béleltek
  • klór nélkül fehérített újrahasznosítható FSC kraft papírból készülnek
  • kényelmes szilikonos szalag segíti a gyors, biztonságos postázást
  • szilikonos záródása szabotázsvédett

Ezeket a légpárnás tasakokat egyéni nyomtatással (saját céglogó) is kérheted!

További információ
Belső méret:350 x 470 mm
Bruttó ár/db:98.171 Ft
Légpárnás boríték anyaga:FSC tanúsított kraft papír
Légpárnás boríték záródása:szilikoncsíkos (öntapadós)
Légpárnás boríték színe:fehér
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon
Ügyfelek kérdései
Még nincs kérdés
Jelentkezz be, és tedd fel kérdéseidet termékünkkel kapcsolatban!

You may also be interested in..

Copyright © 2022 Légpárnástasak.hu (+36) 1 699 93 55 - domypack@domypack.hu