CD Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Tasak (200x175) fehér - 200 db/doboz

7239,00 Ft 5700,00 Ft
36,20Ft / DB.
Raktáron

Szia!

Nézd csak! Egy olyan világban élünk, ahol a választék óriási, és ahol a csomagolás nem csak egyszerű védelem, hanem egy üzenet is. Pontosan itt jön képbe a mi Fehér Légpárnás Borítékunk. De miért válaszd ezt a borítékot?

Ma mindenki online vásárol, és a termékek biztonságos szállítása mindennél fontosabb. Egy rosszul csomagolt termék könnyen károsodhat, ami negatív visszajelzést és többletköltségeket eredményezhet.

A hagyományos csomagolóanyagok gyakran nem nyújtanak elegendő védelmet, drágák, és nem túl esztétikusak. Plusz, senki sem szeretne elveszteni egy ügyfelet egy rossz első benyomás miatt.

Gondolj bele, mennyire frusztráló lenne, ha egy értékes terméked sérülten érkezne meg az ügyfélhez, csak mert nem volt megfelelően csomagolva?

A mi Fehér Légpárnás Borítékunk az igazi válasz! A párnázott, fehér boríték nem csak, hogy védelmet nyújt, de elegáns is, ami növeli a termék értékét az ügyfél szemében.

Elégedett ügyfelek, kevesebb sérült termék, és a piaci versenytársaidtól való kiemelkedés.

Ne hagyd, hogy egy rossz csomagolás rontson el egy jó üzletet. Legyél előrébb a versenyben, és hagyd, hogy a termékeid beszéljenek magukért! A Fehér Légpárnás Boríték az, amire szükséged van.

Azok a pillanatok, amikor az ügyfél kibontja a csomagot, örökké emlékezetesek maradnak. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és tedd az ügyfél élményét felejthetetlenné!

Ráadásul, a Fehér Légpárnás Borítékok tökéletesek marketing kampányokhoz, promóciós levelekhez, vagy céges ajándékokhoz. Nem csak egy boríték, hanem egy eszköz, amivel kiemelkedhetsz a tömegből.

Tehát ne várj tovább! Állj ki a versenyből, és válaszd a legjobbat! Válaszd a Fehér Légpárnás Borítékot!

Dobja fel a napját ezekkel a lélegzetelállító CD Légpárnás Borítékokkal és Légpárnás Tasakokkal! 

Te vagy a középpontban, amikor fehér légpárnás tasakjaid csillognak a napfényben. Képzeld csak el: mindenki bámulja a tasakjaidat, amikor belépsz az irodába vagy amikor az ügyfelek átveszik a csomagjaikat. Miért? Mert Te döntöttél úgy, hogy személyre szabod őket a saját céglogóddal.

Az éles színekkel, amiket kínálunk, minden boríték egy műalkotás! Nem csak egy egyszerű boríték – hanem egy üzenet. Egy olyan üzenet, amely azt mondja: "Figyelj rám! Én különleges vagyok!"

A Fehér Buborékos Boríték nem csak egy boríték. Ez egy stílusikon. A kifinomult megjelenés, melyet ezek a borítékok kínálnak, azonnal felhívja az emberek figyelmét. De ne állj meg itt!

Mi nem csak borítékokat kínálunk. Kínálunk lehetőségeket. Lehetőséget arra, hogy kiemelkedj a tömegből, hogy egyedülálló legyél, hogy megmutasd magad a világnak. Hozz létre velünk egyedi designot, és nézd meg, ahogy a borítékjaid életre kelnek!

Minden egyes boríték, amit kínálunk, kiváló minőségű. Készülj fel rá, hogy megvédd a küldeményeidet minden körülmények között. A szúrástól és repedéstől védő bevonattal, az erős laminált hegesztéssel és a praktikus uszonnyal, biztos lehetsz benne, hogy minden csomagod épségben megérkezik.

A Fehér Párnázott Borítékok nem csak védik a csomagjaidat, de stílust is kölcsönöznek neked. Az egyedülálló légzsákréteg és a hatalmas buboréktechnológia gondoskodik róla, hogy minden csomagod úgy érkezzen meg, mint egy királyi ajándék.

Ne hagyd, hogy a konkurencia ellopja a show-t! Légy Te a trenddiktátor! Emelkedj ki, legyél egyedülálló, és mutasd meg a világnak, milyen az igazi stílus!

Képzeld el, hogy egy boríték többet mondhat, mint ezer szó. A Légpárnástasak webáruházunk a kreativitásod új dimenzióiba repít! Nálunk megtalálod azt a fehér csodát - legyen szó a CD-ket óvó Légpárnás Borítékról, a sérülékeny ajándékokat védő Buborékos Borítékról, vagy éppen a tökéletes méretű, 200x175 mm-es Légpárnás Tasakról, melyeket 200 darabos kiszerelésben kínálunk. Mindegyik termékünk az árgarancia ígéretével bír, hogy a profitod biztos alapokon nyugodjon.

De ne állj meg a fehérnél! Meríts a szivárvány minden színéből, és válassz a barnától a pinkig terjedő palettánkról, hogy üzeneted a lehető legjobban tükrözze személyiségedet és márkádat. Szakértőinkkel karöltve válogathatsz logós, reklám vagy egyedi tervezésű borítékaink közül, és mi garantáljuk, hogy a végeredmény messze kiemelkedik majd a szürke tömegből.

Csatlakozz hozzánk, és engedd, hogy a Légpárnástasak webáruház segítségével felülmúld az elvárásokat, miközben szívverésed ritmusára húzod meg a várakozás húrjait, és izgalomtól reszkető kezekkel bontják ki a csomagodat. Lépj velünk kapcsolatba, és hagyjuk együtt, hogy a borítékok beszéljenek helyetted!

Merülj el a boríték varázslatában, ahol a Légpárnástasak webáruház nem csak borítékokat kínál, hanem olyan élményt, ami felülmúl minden várakozást. Készítsd el velem a fehér Légpárnás Borítékodat, amely nem csak védelmet nyújt, hanem stílust is sugároz. Egy buborékos boríték, ami nem csak a tartalmat, de a figyelmet is magához láncolja.

Válaszd ki a színeket, melyek olyan erővel ragyognak, mint az éjszakai égbolt legfényesebb csillagai, és amelyekkel üzeneted messze túlrepül a hétköznapi kommunikáció határain. Rózsaszín árnyalatban álmodott? Vagy talán az elegancia fekete palástjában bújik meg legjobban? Mi minden színben kínálunk megoldást, hogy a kíváncsiság lángja sosem aludjon ki.

Gondolatokat ölelő borítékok, fantáziát szárnyra bocsátó nyomatok – a mi világunkban a lehetőségek olyan szélesek, mint az óceánok, és olyan magasak, mint a stratoszférában száguldó légáramlatok. És mindezt árgaranciával és megkérdőjelezhetetlen minőséggel! Mert a Légpárnástasak nem csupán borítékot ad, hanem üzenni kíván: a profizmus, a stílus és az üzenet erejével együtt.

Készen állsz arra, hogy csomagjaid ne csak célba érjenek, hanem megérkezésük pillanatától kezdve felejthetetlen emléket is hagyjanak? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és hadd mutassuk meg, hogy mi teszi a Légpárnástasakot a piac csúcsának. Mert nálunk a boríték több, mint csomagolás: az egy olyan ígéret, amely minden kibontásával újra és újra beteljesül.

Lépj be velünk a csillogás és a varázslat új dimenziójába, ahol a boríték nem csak egy tárgy, hanem egy élmény, egy üzenet, egy ígéret! Az érzékek játszóterén a Légpárnástasak webáruházban minden termék egyedi történetet mesél, és minden pecsét egy új világot nyit meg.

Készítsd fel érzékeidet egy olyan élményre, ami felforgatja az előzetes várakozásokat. A borítékaink textúrájának simogatása, a színek látványának vibrálása, mintha csak a természet legfinomabb kezeivel lenne megálmodva. A Fehér Légpárnás Borítékaink nem csupán egy tárgyat rejtenek, hanem egy üzenetet, egy ígéretet, amely szívhez szól, és érzelmeket ébreszt. A nyomatok tökéletes harmóniája, mint a tavaszi virágok illata vagy az első szerelmes pillanatok édessége.

A választásod színeivel megelevenedik a fantázia, és a borítékaink sokszínűségével üzeneted a magasba száll, akár egy papírsárkány egy gyönyörű őszi napon. A Fehér, a Barna, a Sárga, és a Piros, mindegyik szín egy újabb szívdobbanást kínál, egy újabb lehetőséget, hogy megmutasd, mennyire vagy különleges.

És amikor kezedben tartod a végterméket, amikor megérinted a finom, mégis strapabíró anyagot, érezd, hogy a pulzusod megemelkedik, az adrenalin szinte pezseg a vénáidban. A borítékaink nem csupán megvédenek és megőriznek minden értékeset, hanem ünneppé varázsolnak minden egyes kibontást. Mindezt árgaranciával, hogy a minőség és a megfizethetőség kezedben legyen.

Válassz bennünket, és engedd, hogy a Légpárnástasak webáruházban a borítékaink meséljenek helyetted. Az üzleti siker nem csak a termékeken múlik, hanem azon is, hogy milyen érzéseket keltünk ügyfeleinkben. Nálunk a boríték nem csak egy tárgy, hanem egy kapu, amelyen átlépve minden lehetőség a tiéd.

Az élet olyan, mint egy fehér vitorla a végtelen óceánon – és a Légpárnástasak webáruház pont olyan különleges nyomtatást kínál, ami ezt a vitorlát kitűnővé teszi. A fehér színű Légpárnás Borítékaink nem csupán tárgyak, hanem hírnökök, melyek az üzenetedet hordozzák, mint a szél a dallamokat. A Buborékos Boríték Nyomtatásunk egy igazi műalkotás, amely olyan óvó ölelésbe burkolja a tartalmat, akár egy gyengéd simogatás.

A Légpárnás Tasak Nyomtatás a biztonság és az elegancia zászlóvivője, amely képes ellenállni a postai út viharainak, miközben csomagod, üzenetedet tökéletes állapotban kézbesíti. De ha igazán egyedire vágysz, a Logós Boríték Nyomtatásunkkal a márkaesszenciád szívverése válik láthatóvá, olyan egyedi, mint egy ujjlenyomat a homokban.

Engedd, hogy az izgalmak magasra szárnyaljanak, ahogy a vásárlóid kezükbe veszik a termékeinket; hagyjuk, hogy a szívverésük emelkedjen, és az adrenalin szabadjára engedve pezsegjen a vénáikban. Minden boríték, amit nyomtatunk, egy ígéret, egy lehetőség, egy kaland – csatlakozz hozzánk, és együtt emeljük az izgalmakat a csúcsra!

Nálunk a boríték nyomtatás nem csak üzlet – hanem szenvedély, amely minden pecsétnyomással újra megszületik. Légy részese ennek a csodának, válaszd a Légpárnástasakot, és engedd, hogy mi tegyük az üzenetedet halhatatlanná.

A Buborékos Boríték Reklám Grafika Nyomásával a figyelem garantált. Lépj be a vizuális élmények világába, ahol minden egyes buborék egy-egy potenciális vásárló kíváncsiságát csiklandozza. Egyedi Légpárnás Tasak Nyomásunkkal pedig nem csak a termékedet, hanem a brand értékét is védelmezzük.

Boríték gyártásunk művészete, ahol a precízió és a tökéletes kivitelezés ötvöződik. A Reklám Boríték Nyomásával pedig a brandépítés sosem volt még ilyen egyszerű. Mindezt a Logós Boríték nyomás finom érintésével koronázzuk meg, ahol minden logó a figyelem középpontjába helyezi a márkádat.

Mindez fényűző csillogásban és lebilincselő hatásban ölt testet, miközben az adrenalin szinte pezseg vénáinkban, ahogy kézbe vesszük ezeket a remekműveket. Nálunk minden nyomtatás egy újabb magaslatot hódít meg az izgalmak és a lehetőségek terén. Engedd, hogy a Légpárnástasak webáruház ezen izgalmas úton vezessen el Téged és üzletedet a siker felé.

Képzeld el azt a pillanatot, amikor ügyfeled kezébe veszi azt a tökéletes fehérségű CD Légpárnás Borítékot, melyen a logód szinte vibrál a felszínen, mint egy ígéret a jövőre. A grafika nem csak a szemnek örvendez, de a szívnek is üzen, minden egyes vonal, minden színátmenet egyedi történetet mesél.

Amikor a Buborékos Borítékot kézbe veszik, érezzék a kiváló minőségű anyag biztonságát és a benne rejlő lehetőségeket. A reklámgrafika nem csak szemet gyönyörködtető, de a márka esszenciáját is kommunikálja, létrehozva egy azonnali kapcsolatot a vásárló és a termék között.

Az Egyedi Légpárnás Tasak Nyomása során minden egyes tasak olyan precízióval készül, akár a legfinomabb svájci óra. Ezek a tasakok egytől-egyig a tökéletesség és a védelem szinonimái, miközben az üzenetedet hordozzák, mint egy hűséges futár.

A Boríték gyártásnál minden mozdulat, minden nyomás az innováció és a megbízhatóság jegyében történik. A Reklám Boríték Nyomásával pedig egy lépést teszel a konkurencia előtt, mert tudjuk, hogy a márkád láthatósága a siker kulcsa.

És végül, a Logós Boríték Nyomásánál minden egyes darab egy műalkotás. A logód, mely minden borítékon büszkén viseli a brand nevedet, több mint egy jel – ez az üzleti siker záloga.

Hagyd, hogy ügyfeleid szívverése együtt dobbanjon a boríték nyitásának izgalmával, és az adrenalin áramlása olyan élményt nyújtson, melyről még sokáig beszélnek. A Légpárnástasak webáruház nem csak egy vásárlási hely, hanem egy olyan élmény, amely minden egyes borítékban tovább él.

Légpárnás boríték, buborékos boríték, légpárnás tasak

A könnyű, erős légpárnás buborékos tasakok célja a hullámkarton dobozok szállítási költségeinek kiváltása.

  • Ideális sokféle küldemény számára
  • a légpárnás borítékok szállításkor kimagasló védelmet nyújtanak
  • védik a csomag tartalmát a sérülések ellen
  • belülről buborékfóliával béleltek
  • klór nélkül fehérített újrahasznosítható FSC kraft papírból készülnek
  • kényelmes szilikonos szalag segíti a gyors, biztonságos postázást
  • szilikonos záródása szabotázsvédett

Ezeket a légpárnás tasakokat egyéni nyomtatással (saját céglogó) is kérheted!

További információ
Belső méret:180 x 165 mm
Külső méret:200 x 175 mm
Db/doboz:200 db
Bruttó ár/db:24.765 Ft
Légpárnás boríték anyaga:FSC tanúsított kraft papír
Légpárnás boríték záródása:szilikoncsíkos (öntapadós)
Légpárnás boríték színe:fehér
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon
Ügyfelek kérdései
Még nincs kérdés
Jelentkezz be, és tedd fel kérdéseidet termékünkkel kapcsolatban!

You may also be interested in..

Copyright © 2022 Légpárnástasak.hu (+36) 1 699 93 55 - domypack@domypack.hu