C/13 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Tasak (170x225) fehér - 100 db/doboz

3302,00 Ft 2600,00 Ft
33,02Ft / DB.
Raktáron

Hé, Te csomagolási innovátor!

Gondolkoztál már azon, hogy a csomagolás mennyire fontos a termékednek? Hát persze, hogy igen! Előfordult már veled, hogy az ajándékodat nem vették komolyan, mert nem volt elegáns a csomagolása? Emlékszel arra az izgalomra, amikor egy gyönyörű borítékot kaptál? Nos, itt az idő, hogy ugyanazt az érzést adjuk vásárlóidnak!

Elképzelheted egy olyan világot, ahol a csomagjaidat a legjobb minőségű, lenyűgözően szép és tartós borítékokba helyezed? Ha igen, akkor a C/13 Légpárnás Boríték az, amire szükséged van! Gondolj bele: 100 darab fehér színű, 170x225 méretű, borítékos csoda vár rád, hogy kiemelkedj a tömegből.

Az első benyomás számít, és tudod mi az igazi trükk az ügyfelek megnyeréséhez? Megfelelő csomagolás! Miért hagynád, hogy a konkurencia elsőként nyűgözze le őket, mikor Te is megteheted ezt a kiváló Légpárnás Borítékunkkal?

Mit nyújt számodra ez a boríték?

Elegáns megjelenés, ami garantáltan lenyűgözi a vásárlóidat.

Védő funkció, ami biztosítja, hogy minden terméked biztonságban maradjon.

Univerzális méret, ami szinte minden termék számára alkalmas.

A legmagasabb minőségű anyagok, amelyek nem csak tartósak, hanem vízállóak és szakadásmentesek is.

Ez a boríték nem csak egy sima csomagolás. Ez egy üzenet. Azt mondja el a vásárlódnak, hogy Te gondoskodsz róla, és értékeled az üzletet.

Várj, van még több! Ha most megrendeled, garantáltan kiemelkedsz a versenytársaid közül és a legjobb ajánlatokat kapod a piacon.

Ez a lehetőség nem csak egy egyszerű boríték. Ez egy ajándék. Egy esély, hogy lenyűgözd az ügyfeleidet és az üzleti világ csúcsára kerülj. Ne hagyd ki ezt az alkalmat!

Tehát, készen állsz arra, hogy egy valódi változást hozz a csomagolásban? Kattints most és ragadd meg ezt a kivételes ajánlatot! Légy az innováció élenjárója a csomagolási világban!

Egy új dimenzióba lépve bemutatjuk Neked a C/13 Légpárnás Borítékot, Buborékos Borítékot és a Légpárnás Tasakot! Ha igazán figyelemfelkeltő borítékra vágysz, itt a helyed.

Gondolj csak bele: fehér borítékok, amelyek nem csak a szemedet kényeztetik, de a saját céglogóddal is feldobhatod őket. Hozd el a márkádhoz azt az exkluzivitást, amit csak kevesek tudnak!

A borítékjaink nem csak jól néznek ki, hanem a minőségben is verhetetlenek. Milyen fantasztikus érzés lehet a kezedben tartani egy olyan borítékot, amely nem csak gyönyörű, hanem megbízhatóan védi a tartalmát! Képzeld el, ahogy az ügyfeleid szemei felcsillannak, amikor megkapják ezt a csodálatos borítékot, és azonnal rájuk szólít a lenyűgöző fehér szín.

Nem vagyunk átlagosak. A Légpárnás Boríték Nyomtatás terén az élen járunk. A borítékod csak annyira lehet különleges, amennyire a fantáziád engedi.

Tervezz velünk olyan borítékot, amely nem csak a szemedet kényezteti, de maximális védelmet nyújt a benne rejlő kincseknek. És amikor azt mondjuk, hogy kincsek, akkor a marketing anyagaidra, promóciós leveleidre és céges ajándékaidra gondolunk. Mert hiszünk abban, hogy az üzenet fontos, de a csomagolás is megállja a helyét!

És ha még ez sem lenne elég, a borítékjaink repedésállósággal, és erős laminált hegesztéssel vannak ellátva. A szállítás közbeni ütéseket pedig az egyedülálló légzsákréteg és erőteljes buboréktechnológia absorbálja.

Légy te az, aki kitűnik a tömegből! Emeld magad a versenytársaid felett, és válaszd a minőséget.

Nálunk az izgalmak csak kezdetét veszik. Jöjjön a következő kaland! Készen állsz rá?

Képzeld el, hogy a termékeid olyan biztonságban utaznak, mintha maguk a csillagok ölelnék körül őket. A Légpárnástasak webáruházunkkal ez nem csak álom! C/13-as méretű, fehér Légpárnás Borítékainkban, Buborékos Borítékainkban, és a tökéletes méretű, 170x225 mm-es Légpárnás Tasakjainkban a védelem és az elegancia kezet fog.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy minden csomagod megkapja azt a figyelmet, amit megérdemel. Legyen szó akár 100 darabos dobozról, akár egyedi megrendelésről, mi garantáljuk az ár-érték arány legjobbját. A színes kavalkádban - fehértől az osztrigafehérig, a sárgától a rózsaszínig - minden borítékunkkal profitálhatsz, miközben a logód fényeskedik rajtuk.

A Borítéknyomdánk a szakértelem csúcsát képviseli. Mi több, mint nyomtatás: alkotás. A Reklám Borítékaink nem csak hordozói, hanem hírnökei is üzenetednek. Válaszd a Fehér Légpárnás Boríték nyomtatást, és tűnj ki a tömegből!

Fújd fel a szavak dinamizmusát, és tárd ki világodat együttműködve velünk. Légy részese annak az izgalomnak, amit egy egyedi, személyre szabott boríték nyújthat!

Csatlakozz hozzánk a csúcsminőségű borítékgyártás világában, ahol a lehetőségek csak a képzeleted által korlátozottak!

A Légpárnástasak webáruház nem csak egy választás, hanem egy ígéret: a csillogás ígéretére, hogy minden terméked ragyogóan érkezik meg céljához. Fehér Légpárnás Borítékjaink nem csupán védelmet nyújtanak; ők a biztonság és a tisztaság zászlóvivői, melyek a csomagolás művészetét képviselik.

Éld át a mézédes varázslatot, ahogy a Buborékos Borítékok szinte éneklik a tartalmuk védelmét, és a Légpárnás Tasakok – akár 170x225 mm-es méretben – puha ölelésükkel óvják kincseidet. És ne feledd, minden egyes doboz, tele száz darab ígérettel, a minőség és az ár garantált szimfóniája.

A Légpárnástasak webáruház színes kínálata, mely barnától sárgán át pirosig és túl minden árnyalatban pompázik, nem csak a szemedet gyönyörködteti, hanem az érzékeidet is megdobja adrenalin-löketével. A Logós Borítékaink nem csak küldenek, beszélnek helyetted, üzenetükkel egyedivé téve minden egyes küldeményt.

Készítsd velünk a tökéletes nyomtatási tervet, ahol a képzeleted szárnyal, és valósággá válik minden álom. A Fehér Légpárnás Boríték nyomtatásánál nem csak a tömegből emelkedel ki, hanem az égbe szökken a lehetőségek végtelen univerzumába.

Csatlakozz hozzánk, és engedd, hogy magával ragadjon a minőség mámorító ereje. A Légpárnástasak webáruházban a csúcsminőség nem csak egy szó, hanem életérzés. Tárd ki a borítékot, és engedd, hogy az izgalmak pezsegjenek vénáidban, ahogy a világ is felfedezi a terméked értékét.

A Buborékos Boríték Nyomtatás nem csupán egy szolgáltatás, hanem egy művészi élmény, ahol a biztonság buborékokba zárt öröme mellett a design is érvényesül. Légpárnás Tasak Nyomtatásunkkal pedig megidézzük a kényelem és a praktikum harmóniáját, biztosítva, hogy minden csomagod olyan figyelmet kapjon, amelyet megérdemel.

És a Logós Boríték Nyomtatás? Nos, ez a történetünk csúcspontja. Itt a márkád csillogását örökítjük meg, egyedi logóddal, amely minden borítékon büszkén hirdeti, hogy a kiválóság és az elegancia nem álom többé. A Légpárnástasak webáruház azzal a küldetéssel jött létre, hogy üzeneteidet nem csak továbbítja, hanem a szenvedély és a precizitás jegyében emeli is.

Lépj be velünk egy olyan világba, ahol a boríték nyomtatás egyenlő az üzenni vágyás szabadságával, és ahol minden küldemény egy újabb izgalmas fejezet a kommunikáció könyvében. Ne várj tovább, engedd, hogy a Légpárnástasak webáruház borítékjaival az izgalom a csúcsra emelkedjen, és az adrenalin pezsegjen vénáidban!

Lépj be egy olyan világba a Légpárnástasak webáruházunkkal, ahol a Fehér Légpárnás Boríték nem csupán egy termék, hanem egy ígéret, hogy minden küldeményedet logós grafikával koronázzuk meg, mely olyan ragyogóan tündököl, mint a hajnali első fény.

A Buborékos Boríték Reklám Grafika Nyomtatásunkkal nem csak a biztonságot növeljük, hanem a márkád üzenetét is a csúcsra emeljük. Egyedi Légpárnás Tasak Nyomtatásunkkal pedig minden csomagod egyedi karaktert kap, amelyet a címzett nem csak megkap, hanem meg is érez.

És a Logós Boríték Nyomtatás? Ez az igazi csoda. A logód nem csak felkerül a borítékra, hanem életre kel rajta, és hírnökké válik, amely minden címzettnek azonnali izgalmat és elismerést hoz.

Nálunk a nyomtatás nem csupán tintáról és papírról szól - hanem arról az adrenalinról is, amely végigpörög a vénáinkban, amikor a tökéletes tervezést valósággá változtatjuk.

A Légpárnástasak webáruház az a hely, ahol a csillogás és a kreativitás találkozik, emelve az izgalmakat a csúcsra, amíg a vénáidban az adrenalin pezseg.

 

Légpárnás boríték, buborékos boríték, légpárnás tasak

A könnyű, erős légpárnás buborékos tasakok célja a hullámkarton dobozok szállítási költségeinek kiváltása.

  • Ideális sokféle küldemény számára
  • a légpárnás borítékok szállításkor kimagasló védelmet nyújtanak
  • védik a csomag tartalmát a sérülések ellen
  • belülről buborékfóliával béleltek
  • klór nélkül fehérített újrahasznosítható FSC kraft papírból készülnek
  • kényelmes szilikonos szalag segíti a gyors, biztonságos postázást
  • szilikonos záródása szabotázsvédett

Ezeket a légpárnás tasakokat egyéni nyomtatással (saját céglogó) is kérheted!

További információ
Belső méret:150 x 215 mm
Külső méret:170 x 225 mm
Bruttó ár/db:21.971 Ft
Légpárnás boríték anyaga:FSC tanúsított kraft papír
Légpárnás boríték záródása:szilikoncsíkos (öntapadós)
Légpárnás boríték színe:fehér
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon
Ügyfelek kérdései
Még nincs kérdés
Jelentkezz be, és tedd fel kérdéseidet termékünkkel kapcsolatban!

You may also be interested in..

Copyright © 2022 Légpárnástasak.hu (+36) 1 699 93 55 - domypack@domypack.hu