K/20 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Tasak (370x480) aranybarna/barna - 50 db/doboz

7143,00 Ft 5624,41 Ft
142,86Ft / DB.
Raktáron

Kedves Vásárló!

Hogyan lenne, ha elmondanék egy történetet, ami az életünk minden napjában jelen van? Elgondolkodtál már valaha azon, hogy egy egyszerű csomagolás mennyire fontos szerepet játszik abban, hogy áruid épségben érkezzenek meg célba? A piacon sok olyan boríték kapható, ami csak simán betölti a funkcióját. De mi lenne, ha ennél sokkal többre lenne képes egy boríték?

Sokan vagyunk, akik csak egyszerűen átadják a csomagot a futárnak és reménykednek a legjobbakban. Pedig egy rossz csomagolás nem csak a termékben okoz kárt, hanem a hírnevedben is. Mi van, ha van egy megoldás, amely nem csak védelmet nyújt, de kiemeli az üzenetedet a többi közül?

Találkozz a K/20 Légpárnás Borítékkal! Ezt a borítékot úgy terveztük, hogy a legjobb védelmet nyújtsa, miközben eleganciával és minőséggel is büszkélkedhet. Aranybarna és barna színekben pompázik, és 50 darabos kiszerelésben érhető el, amely ideális az e-kereskedelmi szolgáltatók, csomagküldők és sok más szakember számára. Mi nem csak borítékgyártók vagyunk. Művészek vagyunk, akik a legjobbat kínálják a borítéknyomtatás területén.

Gondolj bele, ahogy a vevőd kézhez veszi a csomagot, és észreveszi ezt a különleges, egyedi borítékot. Nem csak egy terméket vagy üzenetet küldesz, hanem egy élményt is! Az első benyomás mindig számít, és mi segítünk, hogy a tiéd a legjobb legyen!

Ne hagyd, hogy a termékeid csak úgy elvegyüljenek a tömegben. Emelkedj ki, és mutasd meg, hogy te különleges vagy. Készíts velünk egy olyan Barna Légpárnás Borítékot, amely nem csak védelmet nyújt, hanem a márkád értékét is növeli.

Csatlakozz a Légpárnástasak forradalmához és éld át a csomagolás új dimenzióját! Bemutatjuk a K/20-as sorozatot: aranybarna és barna színárnyalataiban pompázó, lélegzetelállító légpárnás borítékainkat, buborékos borítékainkat és a robusztus, mégis elegáns 370x480-as légpárnás tasakjainkat, mind 50 darabos kiszerelésben. Árgarancia? Természetesen! Nem csupán kiváló áron kínáljuk ezeket a csodákat, hanem garantáljuk, hogy nálunk a minőség a legfőbb profit.

A logóddal ellátott boríték nem csak egy üzenet hordozója, hanem a brand esszenciájának megtestesülése. Legyen szó aranybarna/barna, fehér, sárga, piros, kék, zöld, fekete, pink vagy osztrigafehér árnyalatokról, a Légpárnástasak webáruház minden színben és méretben elérhetővé teszi a különlegességet.

Mint piacvezetők, azt ígérjük, hogy a borítéknyomtatásban és a borítékgyártásban rejlő lehetőségek tárházát nyitjuk meg előtted. Hozd létre velünk azt az aranybarna/barna légpárnás borítékot, amely kiemelkedik a tömegből, és minden egyes kibontásnál izgalommal tölti meg az embert. A borítékod legyen az, ami miatt a szívverés felgyorsul, és az izgatottság a tetőfokára hág.

Fújd fel velünk a szavak dinamizmusát, és repítsd üzenetedet a csillagokig! Engedd, hogy a Légpárnástasak kínálta megoldásokkal új szintre emeld a csomagolás élményét. Tudnád fokozni? Nálunk ez a mindennapok része. Légy részese Te is!

Merülj el a Légpárnástasak világának csillogásában, ahol minden boríték egy ígéret, egy ígéret a ragyogásra és a figyelemre! Fedezd fel a fényűző aranybarna és barna színek mélyét, amelyekkel borítékjaink készülnek, és engedd, hogy a minőség érzékelhető luxusa átjárjon minden érintést. A kézzelfogható izgalmakat kínáló termékeinkkel, mint a K/20 Légpárnás Boríték, a Buborékos Boríték vagy a masszív, mégis letisztult Légpárnás Tasakok, az adrenalin garantáltan lüktetni fog vénáidban.

Ahogy kézbe veszed a 50 darabos dobozt, a papír simogatása önmagában is elrepít a szavak mézédes varázslatának birodalmába. A színek kavalkádja, a fehértől az osztrigafehérig, a sárgától a rózsaszínig, csak arra vár, hogy életre keljen a te üzeneteddel. A Légpárnástasaknál minden nyomtatás egy műalkotás, egyedi és kifinomult – olyan, mint te.

És ne feledd, a varázslat nem áll meg a színeknél. A logóval ellátott borítékokkal és az egyedi nyomtatott tasakokkal a brand építésének mestere leszel. A boríték nem csupán egy tárgy, hanem egy üzenet, egy történet, ami az ügyfeleid kezébe kerül. Kínálj nekik többet egy sima csomagnál: adj egy élményt, amely megmozgatja a szívet és felpezsdíti a lelket.

Engedd, hogy a Légpárnástasak segítségével a borítéknyomtatás varázsa meghódítsa az ügyfeleidet, és emeld a csomagolás élményét a következő szintre. Légy részese a borítékgyártás és nyomtatás forradalmának, és hozd el velünk a maximumot az izgalmak terén. Nálunk a csillogás és a lebilincselő élmény az alapérték. Hozd el az adrenalin pezsgést, és tárd ki a lehetőségek tárházát a Légpárnástasaknál!

Mindegyik légpárnás tasak, amit nyomtatunk, egy ígéret a biztonságos és stílusos szállításra. Engedd, hogy a termékeid a mi borítékainkban utazzanak, és biztos lehetsz benne, hogy a megjelenésük magáért beszél. És amikor az adrenalin szinted a magasba szökik, amint kézhez kapod a várva várt csomagot, tudni fogod: a Légpárnástasak webáruház emelte az izgalmakat a csúcsra. A csomagolás nem csak szükségesség – itt, nálunk, az csupa érzés és szenvedély.

Vedd kezedbe az irányítást és változtasd meg a játék szabályait a boríték nyomda világában, ahol a Légpárnástasak kínálata minden elképzelést felülmúl. A boríték gyártás nem csak egy folyamat nálunk, hanem egy művészi alkotás, ahol minden darab egyedülálló. A légpárnás boríték nyomás és a buborékos boríték nyomás maga a precizitás és az igényesség, amely garantálja, hogy a termékeid a lehető legjobb kezekben vannak.

Engedd, hogy az egyedi légpárnás tasak nyomásunkkal a márkaidentitásod új magasságokba emelkedjen. A reklám borítékok és a logós boríték nyomtatás által a céged logója nem csak látható lesz, hanem emlékezetes is. A reklám grafika nyomás pedig arra szolgál, hogy üzeneted ne csak eljusson, hanem meg is maradjon.

Mindezt csillogóbban és lebilincselőbben kínáljuk, mert tudjuk, hogy az üzleti sikerhez a figyelem és az emlékezetesség elengedhetetlen. Célunk, hogy az adrenalin szintet a maximumra fokozzuk, minden egyes boríték kibontásakor. Mert amikor a vénáinkban pezseg az adrenalin, tudjuk, hogy valami különleges történik. És a Légpárnástasaknál mindig különleges történetek kezdődnek.

Keress minket ma még, és tedd az üzletedet az élre a Légpárnás Borítékunkkal! Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget, és tegyél egy lépést a siker felé!

Emeld ki magad a tömeggel egyedülálló borítékjaiddal! 

Te is tudod, mennyire fontos az első benyomás. Miért ne lenne az a levél vagy csomag, amit elküldesz, része ennek a benyomásnak? A barna légpárnás borítékjaink nem csak a védelemről szólnak, hanem a stílusról is.

Miért válaszd a barna légpárnás borítékokat?

Egyedi Megjelenés: Az lenyűgöző barna szín kitűnik a tömegből, és azonnal felhívja a figyelmet.

Egyedi nyomtatás: Kérheted saját céglogóddal, hogy még inkább kiemelkedj!

Minőségi Védelem: Könnyű, buborékos bélése védi a termékeket, míg az erős laminált hegesztés és uszonyok segítenek a szállítás során fellépő sokkok ellen.

Egy lépéssel előtt a versenytársaid előtt! Az általunk kínált borítéknyomtatásban a lehetőségek csak a képzeleted által korlátozottak. Légy kreatív, és hagyd, hogy a borítékok meséljenek a márkádról!

A K/20 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak most különleges áron elérhető, csak 50 db/dobozban. Tökéletes marketing kampányokhoz, promóciós levelekhez vagy akár céges ajándékok küldéséhez is.

Meríts ki minden lehetőséget és ragadj magaddal mindenkit a szavakkal, mintha a csillagok közé röpítenéd őket!

Engedd, hogy szavaink dinamikája magával ragadjon és elrepítsen téged egy olyan világba, ahol minden üzenet szívhez szól és minden küldemény különleges küldetést teljesít. Képzeld el, ahogy a K/20 barna/aranybarna Légpárnás Borítékunk kezedben megelevenedik, mint egy megbízható társ, aki izgalmas utazásra invitál a csillagokig és még tovább.

Veled lépést tartva, a Buborékos Boríték és a Légpárnás Tasak nem csupán őrzi meg a benne rejlő tartalmak épségét, hanem hírnökévé válik a vágyaknak, terveknek és álmoknak. A távoli szerettekhez és a fontos üzleti partnerekhez egyaránt, az általunk nyújtott borítéknyomtatás magában hordozza az egyediség és kifinomultság ígéretét.

Ahogy a boríték kezedből elindul, szívdobogásod ütemében hozzuk létre azt a személyre szabott műalkotást, amelyet csak te és mi tudunk együtt megvalósítani. Legyen szó logós borítékról, a legmerészebb reklámüzenetekről, vagy egyedi, lélegzetelállító borítéktervekről, nálunk nincs lehetetlen. Éld át velünk azt a mámorító pillanatot, amikor a Légpárnás Borítékod kibontakozik és valódi lenyomatot hagy a világban – legyen az villogó csillagok alatti üzenet, vagy az izgalmaktól reszkető kezek által felbontott titok.

 

Légpárnás boríték, buborékos boríték, légpárnás tasak

A könnyű, erős légpárnás buborékos tasakok célja a hullámkarton dobozok szállítási költségeinek kiváltása.

  • Ideális sokféle küldemény számára
  • a légpárnás borítékok szállításkor kimagasló védelmet nyújtanak
  • védik a csomag tartalmát a sérülések ellen
  • belülről buborékfóliával béleltek
  • klór nélkül fehérített újrahasznosítható FSC kraft papírból készülnek
  • kényelmes szilikonos szalag segíti a gyors, biztonságos postázást
  • szilikonos záródása szabotázsvédett

Ezeket a légpárnás tasakokat egyéni nyomtatással (saját céglogó) is kérheted!

További információ
Belső méret:350 x 470 mm
Bruttó ár/db:98.171 Ft
Légpárnás boríték anyaga:FSC tanúsított kraft papír
Légpárnás boríték záródása:szilikoncsíkos (öntapadós)
Légpárnás boríték színe:barna/aranybarna
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon
Ügyfelek kérdései
Még nincs kérdés
Jelentkezz be, és tedd fel kérdéseidet termékünkkel kapcsolatban!
Copyright © 2022 Légpárnástasak.hu (+36) 1 699 93 55 - domypack@domypack.hu