G/17 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Tasak (250x350) aranybarna/barna - 100 db/doboz

7315,20 Ft 5760,00 Ft
73,15Ft / DB.
Raktáron

El tudod képzelni, amikor egy csomagot vársz, izgalommal figyeled a postást, és amikor megérkezik a csomag, észreveszed, hogy egy egyedi, barna légpárnás borítékban érkezett? Nos, éppen ez az a különleges élmény, amit mi kínálunk!

Nézzük csak a helyzetet: A piacon rengeteg átlagos, unalmas csomagolási megoldás létezik. A komplikáció? Ebben a rengetegben hogyan emelkedj ki? Melyik borítékot válasszuk, hogy biztosan észrevegyék és emlékezzenek rá? És persze felmerül a kérdés: vajon létezik-e olyan boríték, ami nem csak praktikus, de stílusos is?

A válasz egyszerű: IGEN, és mi hoztuk létre Neked! A G/17 Barna Légpárnás Boríték nem csak a csomagok védelmét szolgálja, hanem stílusos és emlékezetes benyomást is kelt. Akár E-kereskedelmi szolgáltató vagy, akár csak egy egyedi ajándékot szeretnél elküldeni, ez a boríték a tökéletes választás.

Hogyan is éreznéd magad, ha minden alkalommal, amikor a borítékjaidból egyet kivettél, tudnád, hogy a csomag címzettje mosolyogni fog, amikor megkapja? Nos, a mi Barna Légpárnás Borítékunkkal ez garantált! Emelkedj ki a tömegből, és hozz létre velünk valami különlegeset!

Tudjuk, hogy sok vállalkozásnak fontos a minőség és az eredetiség. Mi nem csak beszélünk róla, hanem meg is mutatjuk. Merj nagyot álmodni, merj különbözni! Tűnj ki a konkurenciából a Barna Légpárnás Borítékunkkal, mert - ahogy a régi mondás is tartja - soha nem kapsz második esélyt az első benyomásra.

Ne hagyd, hogy az üzeneted egy egyszerű borítékban vesszen el. Válaszd a G/17 Barna Légpárnás Borítékot, és garantáltan mindenki észrevesz majd! Segítünk abban, hogy üzeneted a lehető legvonzóbb és legemlékezetesebb legyen.

Csomagold bele szenvedélyed, és hagyd, hogy mi gondoskodjunk a tökéletes benyomásról! Mert nálunk a boríték nem csak boríték. Egy emlék. Egy élmény. Egy szenzáció.

Vajon tudod-e milyen az, amikor egy boríték nem csak egy boríték? Amikor az nem csak egy egyszerű eszköz a szállításhoz, hanem maga a kézzelfogható minőség, a védelem és az üzenet, amit közvetít?

Ha Te is úgy gondolod, hogy a kis részletekben rejlik a nagyszerűség, akkor figyelj! A G/17 Légpárnás Boríték, a Buborékos Boríték, valamint a Légpárnás Tasak nem csak egyszerű borítékok. Ezek a termékek az üzenetetek hordozói, amik biztonságban és stílusosan érnek célba.

Miért válaszd ezeket a borítékokat?

Egyéni nyomtatás: Kérheted saját céglogóddal is, így már messziről felismernek!

Lenyűgöző színek: Az elbűvölő barna árnyalat nem csak szemet gyönyörködtető, de az ügyfeleidnek is emlékezetes marad.

Borítéknyomtatás: Egyedülállóan kreatív és egyedi borítéknyomtatással teszünk téged és üzenetedet különlegessé.

Maximális védelem: A buborékos bélés és a három oldalt erős laminált hegesztéssel biztosított borítékok gondoskodnak róla, hogy minden tartalom épségben érkezzen meg.

Hatékony postázás: Minimális postaköltséggel kínáljuk a maximális védelmet.

A konkurenciától való kitűnés titka: A barna párnázott borítékok egyedülálló légzsákréteggel és erőteljes buboréktechnológiával vannak ellátva, hogy minden ütést és rázódást kibírjanak.

Tedd a csomagodat emlékezetessé, válaszd a minőséget és ragadd meg az alkalmat, hogy kitűnj a tömegből! Fújd fel a szavak dinamizmusát és röpítsd üzenetedet a csillagok közé!

Képzeld el, ahogy kezedbe fogod azt a borítékot, amely nem csupán egy tárgy – hanem egy művészeti alkotás. Mi, mint szakértők, a borítéknyomtatás mesterei, új dimenzióba helyezzük a személyes és üzleti üzeneteket. Légpárnás boríték nyomtatásunkkal olyan élményt nyújtunk, amelyet kézzelfogható izgalom követ. Mindez egyetlen célból: hogy üzeneted, akár egy suttogó titok, vagy egy érzelmi vihart kiváltó kiáltás, megremegtesse a címzett szívét, és képzeletében felfedezésre csábítsa.

A logód, ami több mint grafika, életre kel a borítékon, és egyedülálló személyiséggel ruházza fel üzenetedet. Tervezd meg velünk azt a légpárnás borítékot, amelyik nem csupán kiáll a tömegből, de szárnyakat ad a szavaknak, repítve őket a lehetőségek végtelen égboltjára. Emlékezetes és megismételhetetlen – így írható le leginkább az, amit mi hozunk létre: egy nyomtatás, amely minden egyes alkalommal képes újraalkotni az első benyomást.

Válaszd a legjobbat, válaszd a kreatív kiválóságot – válaszd a szavak és a dizájn összhangját. Válaszd azokat, akik megértik, hogy minden egyes boríték egy történet kezdete. Hívj minket még ma, és kezdjünk el együtt írni!

Ahogy az ősi fáraók aranyból kovácsolt trónja a piramisok titokzatos sötétjéből a fényre tör, úgy ragyog fel a G/17 barna és aranybarna árnyalatban pompázó Légpárnás Borítékunk is, amely nem csupán egy tárgy, hanem egy ígéret a védelmezés és elegancia ötvözetére. Elképzelheted-e, hogy üzeneted, mint egy mítoszi szárnyas hírnök, győzelmi köröket ír a magasban, mielőtt hűséges címzetted kezébe száll?

Fedezd fel webáruházunkat, ahol a szokványos buborékos borítékot újraértelmezzük: személyre szabott, logóval ellátott borítéknyomtatásunkkal a céged arculatát a csúcsra emeljük. Az igazán egyedi Légpárnás Tasakunkkal már nem csak egy csomagot küldesz, hanem stílusban, minőségben és védelemben is egyedülálló élményt.

Ne hagyj fel egy fantáziátlan világban! Repülj velünk a borítékok forradalmának élén, ahol az egyediség nem ismer határokat. A miénk nem csak egy nyomtatás; ez a művészet és az innováció fúziója, ahol minden egyes Légpárnás Boríték nem csupán kiemelkedik a tömegből, de egy lenyűgöző történet kezdetét jelenti. Emeld magasra a szabványt és hagyj nyomot az utókor számára – válaszd az igényesség és a szakértelem szinonimáját, válaszd a mi légpárnás megoldásainkat.

Válassz egy olyan csomagolást, ami nem csak védi a termékeidet, de magában hordozza vállalkozásod lelkét is. A Légpárnástasak webáruház G/17-es sorozatú 250x350mm Légpárnás Borítékjai, valamint Buborékos Borítékjai nem csupán a tartalmat óvják az aranybarna és barna színek melegével, de egyúttal kifinomult eleganciát is kölcsönöznek neki. Mindezt 100 darabos, könnyen kezelhető dobozokban kínáljuk, árgaranciánkkal megfűszerezve.

A profit nálunk nem pusztán egy ígéret, hanem garantált eredmény. Egyedi Logós Borítékjaink és a színpompás Boríték Nyomtatásunk lehetővé teszik, hogy márkád egyénisége minden egyes küldeményeden keresztül ragyoghasson. A Boríték gyártástól a nyomtatásig minden folyamatot a legmagasabb színvonalon végezzük, hogy Reklám Borítékaid igazán kiemelkedjenek.

Engedd, hogy a Légpárnás Tasak Nyomtatásunkkal egyedi és személyre szabott megoldásokat kínáljunk Neked. Válaszd a fehér, barna, sárga, piros, kék, zöld, fekete, pink, vagy osztrigafehér színkavalkádból azt, ami leginkább tükrözi vállalkozásod szellemiségét. A Légpárnástasaknál a boríték nyomtatási terveid csak a képzeleted által vannak korlátozva.

Fújd fel a szavak dinamizmusát és teremts velünk olyan borítékot, amely nem csak csomagol, hanem mesél is, emelve az izgalmakat a végtelenségig. Velünk a kommunikációd nem csak szívverést vált ki, hanem lélegzetet is elállít. Válaszd a Légpárnástasak webáruházat, ahol minden boríték egy ígéret a sikerre!

Képzeld el azt a pillanatot, amikor a kezedben tartott Légpárnástasak boríték csillogásában meglátod az üzleti siker ígéretét. Nem csak egy boríték, hanem egy aranybarna vagy barna üzenethordozó, ami a vállalkozásod szívéből és lelkéből fakadó tartalmat öleli körül. Egyedi Légpárnás Tasak Nyomtatásunkkal minden darabod egy remekművé válik, ami az izgalmakat a maximumra húzza, míg az adrenalin örvénylik a vénáidban.

Éld át a csillogás varázsát, amikor kibontasz egy Buborékos Borítékot, melynek minden egyes buborékja a védelem és az elegancia szimbóluma. A Logós Boríték nyomtatásunkkal a márkád minden egyes kinyomtatott logójával egy újabb és egy újabb sikertörténet kezdődik. A Reklám grafika nyomásunkkal pedig a vizuális kommunikáció csúcsait éred el, mindezt az általad választott ragyogó színekben, a legfehérebb fehértől az osztrigafehérig.

A Légpárnástasak webáruház nem csak borítékokat kínál, hanem egy olyan élményt, amely a siker ízét hozza el neked, miközben az üzleti világ csillagai között szárnyalsz. Engedd, hogy a stílus és a minőség vezessen a végtelen izgalmak útján, ahol minden boríték egy lélegzetelállító üzenet.

Képzeld el, ahogy a kezedben tartod azt a borítékot, amelyet a Légpárnástasak webáruházunk kínál. Nem csupán egy tárgy, hanem egy varázslatos kapu, amelyen keresztül a vállalkozásod üzenete eljut a világba. Az aranybarna és barna színekben pompázó Légpárnás Borítékok, Buborékos Borítékok és a Légpárnás Tasakok nem csak csomagolnak, hanem beszélnek hozzád, elmesélve a minőség és gondoskodás történetét.

A Logós Boríték nyomtatás során pedig a brand-építés művészetét ünnepeljük, minden egyes logóval, amit a papírra varázsolunk, a vállalkozásod személyiségét tesszük láthatóvá. És miközben a Reklám Borítékok nyomtatásával a marketing stratégiád új dimenziókat nyer, a csillogó színek és éles kontúrok egyértelmű üzenetet közvetítenek: itt a minőség és a professzionalizmus otthona.

Hagyjuk, hogy az izgalmak hullámokban érjenek, ahogy a borítékok kibontásával a lehetőségek tárháza tárul fel előtted. Az adrenalin érezhetően pezseg a vénáinkban, amikor újabb és újabb elégedett ügyfelek adják le rendeléseiket. Velünk minden boríték egy lépés a csúcs felé, egy meghívó, hogy csatlakozz a sikerhez vezető úton

A Légpárnástasak webáruház minden egyes borítéka, amit gyártunk és nyomtatunk, egy ígéret – egy ígéret, hogy a vállalkozásod üzenete nem csak eljut, de meg is érkezik, stílusosan és biztonságban. A boríték nyomda mestereiként olyan csillogó, aranybarna és barna színű Légpárnás Borítékokat és Buborékos Borítékokat alkotunk, amelyek szinte adrenalinlöketet adnak minden üzleti kommunikációdhoz.

Az Egyedi Légpárnás Tasak Nyomásunkkal pedig minden küldeményed egyedi és személyre szabott lesz. A Reklám Boríték nem csak a tartalmat óvja, hanem a márkaidentitásodat is hirdeti, míg a Logós Boríték nyomtatásával a vállalkozásod logóját tesszük örökkévalóvá. És ne feledkezz meg a Reklám Grafika Nyomás szolgáltatásunkról sem, amely garantálja, hogy üzeneted nem vész el a tömegben, hanem kivívja a figyelmet, amit megérdemel.

Emeljük az izgalmakat a csúcsra, és hagyd, hogy a borítékaink meséljék el a történeted. Légy részese annak a lebilincselő élménynek, amikor egy légpárnás boríték nem csupán egy tárgy, hanem egy kapu a lehetőségek világába.

Légpárnás boríték, buborékos boríték, légpárnás tasak

A könnyű, erős légpárnás buborékos tasakok célja a hullámkarton dobozok szállítási költségeinek kiváltása.

  • Ideális sokféle küldemény számára
  • a légpárnás borítékok szállításkor kimagasló védelmet nyújtanak
  • védik a csomag tartalmát a sérülések ellen
  • belülről buborékfóliával béleltek
  • klór nélkül fehérített újrahasznosítható FSC kraft papírból készülnek
  • kényelmes szilikonos szalag segíti a gyors, biztonságos postázást
  • szilikonos záródása szabotázsvédett

Ezeket a légpárnás tasakokat egyéni nyomtatással (saját céglogó) is kérheted!

További információ
Belső méret:230 x 340 mm
Külső méret:250 x 350 mm
Bruttó ár/db:49.911 Ft
Légpárnás boríték anyaga:FSC tanúsított kraft papír
Légpárnás boríték záródása:szilikoncsíkos (öntapadós)
Légpárnás boríték színe:barna/aranybarna
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon
Ügyfelek kérdései
Még nincs kérdés
Jelentkezz be, és tedd fel kérdéseidet termékünkkel kapcsolatban!
Copyright © 2022 Légpárnástasak.hu (+36) 1 699 93 55 - domypack@domypack.hu