E/15 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Tasak (240x275) aranybarna/barna - 100 db/doboz

5321,30 Ft 4190,00 Ft
53,21Ft / DB.
Raktáron

Kedves Vásárló!

Ismerd meg a jövőd sztárját: az E/15 Barna Légpárnás Borítékot! Mindannyian szeretnénk, ha az életben az első benyomások maradandóak lennének. Nos, itt a lehetőség, hogy valóban megmutasd a világnak, mi rejtőzik a csomagjaiddal kapcsolatos kiválóság mögött.

Elgondolkodtál már azon, hogy milyen nehéz is kiemelkedni a sokaságból? Hány olyan csomag érkezik nap mint nap, amit egyszerűen csak félreteszünk? Most képzeld el, hogy a Barna Légpárnás Borítékod a kezükben landol, és rögtön a figyelmük középpontjába kerül. Ez nem csak egy boríték, hanem egy élmény.

De miért is olyan különleges ez a boríték? Mert a minőség, az esztétika és a védelem tökéletes egyensúlyát képviseli. Amikor a kézbe veszik, azonnal érzik a különbséget. A vastag, mégis könnyű légpárnás réteg gondoskodik a benne rejlő tárgyak biztonságáról, a barna szín pedig egyedi és elegáns megjelenést kölcsönöz.

Ráadásul a logód vagy üzeneted is helyet kaphat rajta, így a márkaélmény is teljesebb lesz. És emlékszel arra a mondásra, hogy "soha nincs második esély az első benyomásra"? Nos, ezzel a borítékkal biztos lehetsz benne, hogy az első benyomásod hatalmas sikert arat!

Ne hagyd, hogy a konkurencia árnyékába kerülj! Válaszd ezt a borítékot, és garantáltan megállítod a potenciális vásárlóid lélegzetét! Akár Amazonon, eBayen vagy saját webáruházadban értékesítesz, ez a boríték a te legjobb szövetségesed lesz.

Veled együtt szeretnénk új fejezetet írni az e-kereskedelem történetében. Vágj bele bátran, és érezd át azt az izgalmat, amit ez a boríték nyújthat neked és ügyfeleidnek!

Ne várj tovább, és cselezd ki a konkurenciát a piacon. Csak egy kattintásra vagy attól, hogy megtapasztald a Barna Légpárnás Boríték kínálta előnyöket!

Szemed előtt az univerzum legtávolabbi csillagai. Úgy érzed, minden lehetséges. Miért ne röpítenéd ügyfeleidet is ezzel az élménnyel? Hadd mutassam be neked azt a terméket, amely az üzleteid csillagává válhat.

A Barna E/15 Légpárnás Borítékunk, mely nem csak szemet gyönyörködtető kiváló minőségű, de megadja azt a biztonságot és profizmust, amit vállalkozásodtól elvárnak. Képzeld el, hogy céglogóddal és saját, egyedi designoddal ellátott borítékban érkezik meg terméked vagy ajánlatod az ügyfélhez!

Miben más ez a boríték? Erős laminált hegesztéssel készül, melynek köszönhetően a szállítás alatti ütések, sérülések ellen maximálisan véd. Az 1-1 cm uszonyok pedig extra védelmet nyújtanak az áru számára. Már a boríték külseje is magáért beszél: lenyűgöző barna színben pompázik, amely kitűnik a tömegből.

Nem csak a külső számít. A boríték belsejében egyedülálló légzsákréteg és erőteljes buboréktechnológia található, így biztosíthatod, hogy terméked sértetlenül, kifogástalan állapotban érkezik meg.

Maximális védelem, minimális költség. Miért fizetnél többet a postaköltségeken, amikor van egy hatékony és költséghatékony megoldásunk? Válaszd a Barna E/15 Légpárnás Borítékot és tedd felejthetetlenné az ügyfeleid számára az élményt!

Miért állj meg itt? Kérj saját, egyéni nyomtatást borítékjainkra, és hagyd, hogy már a csomagolás is az üzleted arculatát tükrözze.

Hozz létre velünk valami különlegeset, amely valóban kiemelkedik a tömegből és nyomot hagy az ügyfeleid emlékezetében!

Mi, mint specialisták és szakértők, nem ismerünk akadályokat, amikor a borítéknyomtatás művészetéről van szó. A logós borítéknyomtatás terén mi tesszük fel a koronát az innováció trónjára. A Légpárnás Boríték Nyomtatás nem csupán egy szolgáltatás; ez egy művészi kifejeződés, ahol a te elképzelésed válik valóra. A boríték nyomtatási terved csak a képzelet korlátozza.

Engedd szabadon fantáziádat, és hozzál létre velünk egy olyan Légpárnás Boríték nyomtatást, amely nem csupán feltűnő, hanem valóban kiemelkedik a tömegből. Alkosd meg velünk azt a különleges borítékot, amely beszél az üzeneted hatalmáról, ami megragad és a világ végére is eljuttat. Száguldj velünk a siker útján, ahol minden küldemény egy izgalmas utazás kezdete.

Mi, mint specialisták és szakértők, nem ismerünk akadályokat, amikor a borítéknyomtatás művészetéről van szó. A logós borítéknyomtatás terén mi tesszük fel a koronát az innováció trónjára. A Légpárnás Boríték Nyomtatás nem csupán egy szolgáltatás; ez egy művészi kifejeződés, ahol a te elképzelésed válik valóra. A boríték nyomtatási terved csak a képzelet korlátozza.

Engedd szabadon fantáziádat, és hozzál létre velünk egy olyan Légpárnás Boríték nyomtatást, amely nem csupán feltűnő, hanem valóban kiemelkedik a tömegből. Alkosd meg velünk azt a különleges borítékot, amely beszél az üzeneted hatalmáról, ami megragad és a világ végére is eljuttat. Száguldj velünk a siker útján, ahol minden küldemény egy izgalmas utazás kezdete.

Legyen szó logós borítékról, amely márkája esszenciáját hordozza, vagy egyedi borítéknyomtatásról, nálunk korlátlan a lehetőségek tárháza. A Fehér, Barna, Sárga, Piros, Kék, Zöld, Fekete, Pink, Osztrigafehér – és természetesen az aranybarna/barna – színek gazdag palettáján mozogva, a Légpárnás Tasakok és Borítékok terén is az Ön elképzeléseit valósítjuk meg. Egyedülálló borítéknyomtatási szolgáltatásunkkal nem csupán a képzelet szabhat határt.

Élje át velünk a kiválóság élményét, és hagyja, hogy termékeinkkel az Ön üzenete magasan kiemelkedjen a tömegből. Válassza a Légpárnástasakot, ahol a minőség és az innováció találkozik!

Csak egy pillanat alatt változtatunk mindent: egy boríték, ami nem csupán üzenetet hordoz, hanem érzéseket, benyomásokat, és életre szóló benyomásokat kelt. A Légpárnástasak webáruházban nem egyszerűen borítékot vásárol, hanem élményt, stílust és karaktert. Az aranybarna és barna árnyalatokban pompázó E/15 Légpárnás és Buborékos Borítékok, mint az ősz varázslatos levelei, nem csak védenek, hanem káprázatosan szépítik is az Ön üzenetét.

Legyen az Ön borítéka a stílus és elegancia megtestesítője, legyen szó bármilyen színről a szivárvány minden árnyalatában. Egyedi logóval díszítve, garantáltan elvarázsolja címzettjét, hagyva, hogy szavaink finom érintése a kézhez érve adrenalin robbanást idézzen elő. Engedje, hogy a Légpárnástasak képviselje Önt: válasszon minőséget, válasszon emlékezetességet. Hozza el velünk a maximumot az izgalmakban, és érezze, ahogy termékeinkkel az adrenalin pezseg a vénáiban!

Fedezd fel te is a Légpárnástasak webáruház káprázatos világát, ahol az aranybarna és barna árnyalatokban tündöklő Légpárnás Borítékok nem csak csomagjaidat óvják, hanem üzenetedet is fényűzően közvetítik. Érezz együtt a Buborékos Borítékink suttogásával, amelyek minden szorítást megelőznek, megőrizve a legbensőbb gondolatokat is. Térj be hozzánk, és tapasztald meg a Légpárnás Tasakok érintését, amelyekkel biztos lehetsz abban, hogy az értékeidet a legnagyobb odafigyeléssel kezeljük.

Ne hagyd, hogy vállalkozásod üzenete elbújjon a szürke tömegben. A Logós Boríték nyomtatással nem csak a márkád ragyog majd fel, hanem minden szavad is súlyt kap. Hozd el hozzánk terveidet, és mi valósággá varázsoljuk azokat, miközben az adrenalin pezseg a vénáidban az izgalomtól! Emeld az elvárásaidat, és mi a csúcsra emeljük az izgalmakat.

Engedd, hogy az üzeneted ne csak eljusson, hanem valódi benyomást is hagyjon. A Légpárnástasak borítéknyomda szolgáltatásaival minden boríték egy igazi műremekké válik. A borítékgyártás során a legapróbb részletekre is odafigyelünk, hogy a végeredmény ne csak szolgálja, hanem emelje is a tartalom értékét. Lépj be a Légpárnás Boríték Nyomás világába, ahol minden egyes darab egyedi, akár a Buborékos Boríték Nyomás során, mely különleges textúrájával óvja és emeli ki a tartalmat.

Az Egyedi Légpárnás Tasak Nyomás lehetőségeinkkel a funkcionalitás és az esztétika tökéletes harmóniáját teremtjük meg. A Reklám borítékok és a Logós Boríték nyomtatás szolgáltatásainkkal pedig biztos lehetsz benne, hogy vállalkozásod logója és üzenete messzire száll. A Reklám grafika nyomás során használt csúcstechnológia és a legfényesebb tinták biztosítják, hogy a végeredmény minden tekintetet magára vonzzon.

Merülj el az izgalom tengerében, és érezd, ahogy az adrenalin lüktet a vénáidban, amikor kezedbe veszed a frissen nyomtatott borítékot, melynek minőségétől még a levegő is megcsillan körülötted. Emelkedj velünk a magasba, és hagyd, hogy a Légpárnástasak webáruház a borítéknyomtatás terén a csillogás új dimenziójába repítsen.

 

Légpárnás boríték, buborékos boríték, légpárnás tasak

A könnyű, erős légpárnás buborékos tasakok célja a hullámkarton dobozok szállítási költségeinek kiváltása.

  • Ideális sokféle küldemény számára
  • a légpárnás borítékok szállításkor kimagasló védelmet nyújtanak
  • védik a csomag tartalmát a sérülések ellen
  • belülről buborékfóliával béleltek
  • klór nélkül fehérített újrahasznosítható FSC kraft papírból készülnek
  • kényelmes szilikonos szalag segíti a gyors, biztonságos postázást
  • szilikonos záródása szabotázsvédett

Ezeket a légpárnás tasakokat egyéni nyomtatással (saját céglogó) is kérheted!

További információ
Belső méret:220 x 265 mm
Külső méret:240 x 275 mm
Bruttó ár/db:36.322 Ft
Légpárnás boríték anyaga:FSC tanúsított kraft papír
Légpárnás boríték záródása:szilikoncsíkos (öntapadós)
Légpárnás boríték színe:barna/aranybarna
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon
Ügyfelek kérdései
Még nincs kérdés
Jelentkezz be, és tedd fel kérdéseidet termékünkkel kapcsolatban!
Copyright © 2022 Légpárnástasak.hu (+36) 1 699 93 55 - domypack@domypack.hu