A/11 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Tasak (120x175) aranybarna/barna - 200 db/doboz

4064,00 Ft 3200,00 Ft
20,32Ft / DB.
Raktáron

Vedd elő az izgalmat és szerezd meg a legtöbb vásárlót! Képzeld el a következő helyzetet: valaki nyitja a postaládáját és meglátja ezt a gyönyörű barna légpárnás borítékot. Azonnal felkelti az érdeklődését. Miért? Mert a mi barna borítékjaink nem csak egyszerű borítékok. Ezek az értékesítés mesterei!

Rengeteg boríték közül választhatsz, de a legtöbbjük csak hátteret ad a termékednek, nem pedig eladja azt.

Az emberek gyakran nem veszik észre a termékedet a rengeteg más boríték között.

Hogyan tudnád kiemelni a termékedet és megragadni az emberek figyelmét?

Válaszd a Barna Légpárnás Borítékot! A különleges design és a prémium minőségű anyag garantálja, hogy az emberek észreveszik és emlékeznek Rád.

Sokan nem is tudják, milyen hatással lehet a megfelelő boríték a márka imázsára és az értékesítésre.

Sokan úgy gondolják, hogy a boríték csak egy boríték. Miért költenék rá többet?

De mi van, ha egy boríték nem csak egy boríték? Mi van, ha a boríték hozzáadott értéket is képvisel?

Rengeteg lehetőséget veszíthetsz el, ha nem használod ki a borítékban rejlő potenciált.

A hagyományos borítékok gyakran elvesznek a tömegben, és nem adnak hozzáértéket a termékedhez.

Képzeld el azokat a lehetőségeket, amelyeket egy egyedi boríték nyújthat!

Egy ügyfelünk 40%-kal növelte az értékesítését csak azzal, hogy átváltott a Barna Légpárnás Borítékokra. Elmondása szerint az ügyfelei gyakran említik, mennyire tetszik nekik a boríték és hogyan emeli a termék értékét.

"Miután átváltottam a Barna Légpárnás Borítékokra, az ügyfeleim gyakrabban vásárolnak és ajánlanak minket másoknak is." - Anna, webáruház tulajdonos.

A Barna Légpárnás Borítékok nem csak védelmet nyújtanak, hanem növelik a márka értékét is.

"A Barna Légpárnás Borítékok nem csak gyönyörűek, de a termékeim is biztonságban vannak bennük." - Péter, kisvállalkozó.

Ne hagyd, hogy a versenytársaid ellopják az ügyfeleidet egy egyszerű boríték miatt. Válaszd a Barna Légpárnás Borítékot és nyerd meg az ügyfelek szívét!

Egy boríték sokkal több, mint csak papír. Egy jó boríték elad. És mi itt vagyunk, hogy segítsünk neked abban, hogy a legtöbbet hozd ki belőle. Az A/11 Barna Légpárnás Boríték a válasz! Válaszd a legjobbat, és nézd meg, hogyan nő az üzleti siker!

Kivételes Csomagolás, Kifogástalan Megérkezés

Az első benyomás számít. És ebben a gyorsan változó világban a csomagolás az, ami először beszél a brandről. Ismerd meg az A/11 Barna Légpárnás Borítékunkat és a Buborékos Borítékunkat, amelyek a kifinomultság és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyát kínálják.

Elegáns és Funkcionális Design: A mélybarna árnyalat nemcsak az esztétikumot szolgálja, hanem az üzenetedet is kiemeli.

Brandeld Fel: Egy boríték sokkal több mint egy csomagolás. Adj hozzá egyedi logót, és növeld az ismertségedet!

Az Üzleti Világ Választása: Robosztus, mégis könnyű. Ideális választás, ha az üzleteidnek tökéletes védelmet kell biztosítaniuk.

Megbízható Védelem: Az innovatív légzsák és a masszív buboréktechnológia a benne lévő tárgyak maximális védelmét garantálja.

Maradj egy lépéssel a versenytársaid előtt!

Miért elégednél meg kevesebbel? Válaszd az A/11 Barna Légpárnás Borítékot vagy Buborékos Borítékot, és emeld ki magad a tömegből. Akár céges ajándékot küldesz, akár üzleti ajánlatot, nálunk mindig a legjobbat kapod.

Mi, mint az innováció és kreativitás bajnokai, a borítéktervezés úttörői vagyunk. A logóval díszített borítékoktól kezdve a figyelemfelkeltő reklám borítékokig, a Arofol Plus™ Légpárnás Borítékainkig és Buborékos Boríték Nyomtatásainkig terjedő szolgáltatásainkkal túllépünk a képzelet határain. Ígéretünk egyszerű: egyedi borítéktervezéseddel nem csak üzenetet küldesz, hanem élményt is. Hívj meg minket az utazásra, és teremtsünk meg együtt azt a Légpárnás Boríték csodát, ami nem pusztán kiemelkedik, de az égig emel a tömegből – ahol az izgalom a szavak minden rezdülésében ott vibrál. Ahol minden borítéknyitás egy újabb fejezet egy izgalmas történetben. Jöjj, és írjuk meg együtt ezt a történetet, ahol a boríték nem csak közvetít, hanem beszél is hozzád.

Fedezd fel a Légpárnástasak webáruházunk különleges ajánlatát, ahol minden csomagolási igényedre választ találsz! Az A/11 méretű Légpárnás Borítékainktól kezdve a praktikus Buborékos Borítékokon át az elegáns, aranybarna vagy barna Légpárnás Tasakokig – nálunk minden termékünk 200 darabos kiszerelésben, versenyképes árgaranciával kapható.

Szerezz profittal kecsegtető előnyt vállalkozásod számára, válassz logóddal ellátott, személyre szabott Borítékot, melyet a legmodernebb Borítéknyomda technológiával készítünk el Neked. Borítékgyártásunk során nem ismerünk lehetetlent: a hagyományos nyomástól a digitális nyomtatásig, minden színben és formában megvalósítjuk elképzeléseidet.

A színválasztékunk oly széles, mint a szivárvány: fehér, barna, sárga, piros, kék, zöld, fekete, pink, és osztrigafehér árnyalatokban pompázó nyomtatott borítékjaink várják, hogy üzenetét a világ minden tájára eljuttassák.

Legyen szó fehértől a mély feketéig, a vibráló pirostól a tengerkékig, vagy akár az elegáns osztrigafehérig, válaszd ki a színpalettánk sokszínűségéből azt, ami leginkább tükrözi márkád személyiségét.

Mi, mint tapasztalt szakértők,mint a borítéknyomtatás specialistái, elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az Ön elképzeléseit a legmagasabb szinten valósítsuk meg. Legyen szó logós, reklám vagy egyedi nyomtatású Légpárnás Borítékról, esetünkben a képzelet az egyetlen határ. Buborékos Borítékok, Légpárnás Tasakok – válassza az élvonalbeli minőséget, és álljon ki a tömegből termékeinkkel, melyek nem csak védelmet nyújtanak, de az elegancia és a stílus ígéretét is magukban hordozzák.

Az ígéretünk egyszerű: a Légpárnástasak webáruházban minden csomagolás egy ígéret a kiválóságra. Hagyja, hogy a szavaink ereje magával ragadja Önt, és döntsön az iparág legjobbjai mellett. Válassza a Légpárnástasak.hu-t, és érezze az izgalmat, amint üzenete és márkája a csillagok közé emelkedik!

Érezd, ahogy az izgalom hullámai elöntik érzékeidet, ahogy megpillantod a Légpárnástasak webáruházunk csillogó kincseit. A/11-es Légpárnás Borítékaink nem csupán csomagolások, hanem az elegancia és a praktikum tökéletes szimbiózisa. Mindegyik boríték, mint egy ígéret: a siker ígérete. Aranybarna és barna színű csodáink – a buborékos, a sima, a minden méretben pompázó – nem csupán a küldeményeket óvják, de a stílus élvonalába emelik őket.

Készülj fel, hogy a szívverésed ütemére nyomtatunk, és a vágyakozás ritmusára hozzuk létre a tökéletes borítékot. Érezd, ahogy az adrenalin lüktet a vénáidban, miközben a Légpárnás Tasakok izgalma megfogalmazódik a kezedben. Csak a legfinomabb, legcsillogóbb, mézédes varázslatot öntjük minden tintacseppbe, hogy a küldeményeidnek ne csak borítéka, de lelke is legyen.

Mi itt a Légpárnástasaknál hozzuk a maximumot. Nem elégszünk meg a jóval, mi a kiválóra törekszünk. A színek tengerében – fehérben, barnában, sárgában, pirosban, kékben, zöldben, feketében, pinkben és osztrigafehérben – minden borítékunk egyedi. Mint a kiválasztott gyémántok, úgy ragyognak a csomagolásaid, amikor a kezedből a világba szárnyalnak.

Válaszd a Légpárnástasak webáruházat, ahol minden egyes boríték egy műalkotás. Légy részese valaminek, ami több mint csomagolás: egy élmény, ami a csillagokig emeli üzeneted. Válassz minket, és hagyd, hogy a borítékok nyomtatásának mesterei a végtelenbe repítsenek. Merülj el a minőségben, ahol minden nyomtatás a szíved dobbanását követi. Az izgalom itt kezdődik – a Légpárnástasaknál.

Fedezze fel az aranybarna és barna színű Légpárnás Borítékok varázslatos világát a Légpárnástasak webáruházunkban, ahol a nyomtatás nem csak egy folyamat, hanem egy művészet. Minden egyes boríték, amit kínálunk, a figyelem középpontjába helyezi az Ön üzenetét, mint egy fénylő csillag az éjszakai égbolton. A Buborékos Boríték Nyomtatás szolgáltatásunkkal a védelmet eleganciával ötvözzük, biztosítva, hogy a tartalmak nem csak biztonságban, de stílusosan is érkezzenek meg céljukhoz.

A Légpárnás Tasak Nyomtatásra specializálódva, különböző méretben és formában kínáljuk ezeket a páratlan csomagolási megoldásokat, melyek megtestesítik azt az ígéretet, hogy a termékek éppoly sérthetetlenek maradnak, mint az Ön üzleti hírneve. És ha egyedi, személyre szabott megjelenésre vágyik, válassza a Logós Boríték nyomtatást, amely a márkaidentitását az első pillanattól kezdve erősíti.

Engedje, hogy a Légpárnástasak különleges nyomtatási szolgáltatásaival magával ragadjuk Önt egy olyan utazásra, ahol a csillogás nem csupán a külsőségekre korlátozódik. Itt minden tintacseppben ott pezseg az adrenalin, minden vonalban ott lüktet az izgalom. Mi nem csak borítékokat nyomtatunk, hanem élményeket teremtünk, és így a küldeményei minden egyes alkalommal a figyelem középpontjába kerülnek.

Készüljön fel a csúcsra emelkedni velünk, ahol a szenvedély és a precizitás találkozik, és ahol a Légpárnástasak webáruház garantálja, hogy minden csomagolás, amit kezünk alatt formálunk, nem csak egy termék, hanem egy ígéret: az ígéret, hogy minden, amit fontosnak tart, megérdemli, hogy csillogó védelemben és stílusban részesüljön. A Légpárnástasaknál minden nyomtatás egy ünnep, ahol a minőség és a megjelenés tökéletes harmóniában egyesül.

Ne hagyja, hogy az üzenetei csak elhalványuljanak – tegyen velünk együtt emlékezetessé minden csomagot. Válassza a Légpárnástasak webáruházat, ahol minden borítékot a csillogás és az izgalom kíséretében nyújtunk át Önnek.

Lépj be az aranybarna és barna színű borítékok csillogó világába a Légpárnástasak webáruháznál, ahol a Logós Grafika Nyomtatás új dimenziókat nyit meg. Képzeld el, hogy a márkád logója, mint egy pecsét, megjelenik a tartósság és a stílus szimbólumaként, a Légpárnás Borítékainkon. A szín és forma olyan összhangban, hogy a vásárlók szeme előtt azonnal életre kel.

A Buborékos Boríték Reklám Grafika Nyomtatás nem csak egy szolgáltatás, hanem egy ígéret a kitűnésre. Olyan vizuális üzeneteket hozunk létre, amelyeket az emberek nem csak észrevesznek, de meg is kívánnak. A borítékokon megjelenő színes reklámokkal üzeneted nemcsak hogy célba ér, de utánozhatatlan benyomást hagy.

Az Egyedi Légpárnás Tasak Nyomtatás során minden egyes tasakot gondosan tervezünk meg, hogy megfeleljen a specifikus igényeidnek, miközben kiemelkedik a tömegből. A minőségi Boríték Gyártás folyamatunk biztosítja, hogy minden termék, amit elküldesz, méltó legyen a tartalmához.

Amikor a Reklám Boríték vagy a Logós Boríték nyomtatásáról van szó, minden lépésünkkel a csillogást és az izgalmat keressük. Olyan szolgáltatásokat kínálunk, ahol a megjelenés és az üzenet egyesül, és ahol minden boríték egy egyedi élményt nyújt. Válaszd a Légpárnástasakot, és érezd, hogy az adrenalin pezseg a vénáidban, amint üzleted sikerre szárnyal.

Válassza a Légpárnástasak webáruházat, ahol a nyomtatás nem csupán egy folyamat, hanem egy emlékezetes élmény. Nálunk minden boríték készítése során a csillogás és a lenyűgözés garantált, míg az adrenalin a vénáinkban pezseg.

 

Légpárnás boríték, buborékos boríték, légpárnás tasak

A könnyű, erős légpárnás buborékos tasakok célja a hullámkarton dobozok szállítási költségeinek kiváltása.

  • Ideális sokféle küldemény számára
  • a légpárnás borítékok szállításkor kimagasló védelmet nyújtanak
  • védik a csomag tartalmát a sérülések ellen
  • belülről buborékfóliával béleltek
  • klór nélkül fehérített újrahasznosítható FSC kraft papírból készülnek
  • kényelmes szilikonos szalag segíti a gyors, biztonságos postázást
  • szilikonos záródása szabotázsvédett

Ezeket a légpárnás tasakokat egyéni nyomtatással (saját céglogó) is kérheted!

További információ
Légpárnás boríték megnevezése:A/11
Külső méret:120 x 175 mm
Bruttó ár/db:15.24 Ft
Légpárnás boríték anyaga:FSC tanúsított kraft papír
Légpárnás boríték záródása:szilikoncsíkos (öntapadós)
Légpárnás boríték színe:barna/aranybarna
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon
Ügyfelek kérdései
Még nincs kérdés
Jelentkezz be, és tedd fel kérdéseidet termékünkkel kapcsolatban!
Copyright © 2022 Légpárnástasak.hu (+36) 1 699 93 55 - domypack@domypack.hu