F/16 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Tasak (240x350) fehér - 100 db/doboz

Raktáron
SKU
2FVAF200006

Figyelj ide! Találkoztál már azzal a csodával, amely teljesen megváltoztathatja az üzleti kommunikációd minőségét? Emlékszel azokra a napokra, amikor izgalommal nézted a postást, hátha neked hoz valami különleges csomagot? Nos, pont ezt az érzést szeretnénk, ha az ügyfeleid is átélnék!

Az online vásárlások világában, ahol minden egy kattintásra van, a fizikai csomagolás hihetetlenül fontos. Miért? Mert az az első benyomás, amit a vevőd kap tőled.

Hogyan teheted megfelelővé ezt az első benyomást, amikor az ügyfél kibontja a csomagot?

A válasz egyszerű: F/16 Fehér Légpárnás Borítékokkal!

Gondolkoztál már azon, miért van szükség olyan csomagolásra, ami nem csak védi a terméket, hanem esztétikailag is megállja a helyét? A válasz az, hogy a mai világban nem elég jó terméket kínálni, az emberek többet akarnak. Akarnak valamit, ami inspirálja és meggyőzi őket arról, hogy a legjobb döntést hozták meg a vásárlásukkal.

Ébreszd fel őket! Sokan vannak, akik még nem ismerik a Légpárnás Boríték előnyeit. Ne hagyd őket sötétben tapogatózni. Vezesd őket a fény felé, ahol a csomagjaik biztonságban, stílusosan és környezetbarát módon érkeznek meg.

Vedd fel a harcot! Ne hagyd, hogy az ügyfeleid másodrendű csomagolást kapjanak. Szabadulj meg a drága és környezetszennyező kartondobozoktól. Adj nekik valamit, ami nem csak erős és tartós, de gyönyörű is!

Ezek a Fehér Légpárnás Borítékok nem csak a termékeidet védik, de a brand értékét is emelik. Tökéletes választás mindenféle termékhez, legyen az egy könyv, ruha vagy akár egy ékszer.

Szóval, ha szeretnél kiemelkedni a tömegből, és az ügyfeleid szívébe lopózni, válaszd a F/16 Fehér Légpárnás Borítékokat. Emeld fel a játékodat, és tedd az üzletedet felejthetetlenné! Hidd el, az ügyfeleid meg fogják köszönni! 

Fel! Fel! Fel a légben! Nem, nem egy űrrakétáról beszélünk, hanem a F/16 Fehér Légpárnás Borítékokról, amelyek úgy védik a csomagjaidat, mintha egy légpárnán lebegnének!

Vonzd be a figyelmet, légy különleges! Tudd meg, miért lesz ez a boríték a vállalkozásod új arca:

Egyedi Megjelenés: Felejtsd el a szürke, unalmas borítékokat! Itt a lenyűgöző fehér, melynek minden tekintetét leveszi.

Buborék-Páncél: Átlátszó, de erős! A könnyű buborékos bélésnek hála, minden apró ütés ellen véd.

Nyomtatás? Simán: Akár a saját céglogóddal is! Mutasd meg az ügyfeleidnek, mennyire komolyan veszed az üzletet.

Minimalista, de Elegáns: Az F/16 fehér borítékot kraft kiváló külső borítja, így nem csak erős, de esztétikus is.

Maxi Védelem, Mini Ár: Spórolj a postaköltségen, de ne a minőségen!

Profit a látóhatáron: Ne hagyd, hogy a konkurencia ellopja a show-t! Légy te az, aki kiemelkedik a tömegből.

Tehát, kész vagy felpörögni? Az izgalmak csak most kezdődnek! Válaszd a F/16 Fehér Légpárnás Borítékot, és érezd, ahogy a siker szárnyán repíti vállalkozásodat!

Engedd, hogy a Légpárnástasak webáruházunkkal új magasságokba emelkedj, ahol az F/16 Légpárnás Borítékok és a Buborékos Borítékok nem csak csomagolóeszközök, hanem a figyelem középpontjába kerülő üzenetközvetítők. Minden egyes 240x350 méretű fehér Légpárnás Tasak, melyet 100 darabos dobozokban kínálunk, a te sikered szinonimája lesz, köszönhetően a versenyképes árainknak és az árgaranciánknak.

A Profit nem csak egy szó számunkra, hanem egy ígéret, hogy minden logós Boríték, amelyet borítéknyomdánkban gyártunk, a te vállalkozásod arculatát tükrözi. A Boríték gyártás, nyomás és nyomtatás területén szerzett szakértelmünkkel garantáljuk, hogy a Reklám borítékod a tömegből kiemelkedik - legyen az fehér, barna, sárga, piros, kék, zöld, fekete, pink vagy osztrigafehér.

A Légpárnás Boríték nyomtatás nem csak egy szolgáltatás, hanem egy olyan élmény, amelyet a kézbesített csomag minden címzettje érezni fog. A Légpárnás Tasak Nyomtatásnál nincs hatékonyabb módja annak, hogy üzenetedet a világgal közöld.

Csatlakozz hozzánk, és hagyd, hogy borítéknyomtatásod a csillagok közé repítse az üzletedet. Velünk minden boríték egy üzenet, egy szívdobbanás, egy izgalmaktól reszketeg pillanat. Emeld az izgalmakat a csúcsra, és éld át a sikert minden egyes boríték kibontásakor. A Légpárnástasak webáruház - ahol a minőség és az innováció találkozik.

A szavak, akár a méz, öntik el az érzékeket, édesen és lassan, hogy minden egyes mondat a vágyak mélyreható táncává váljon. A Légpárnástasak webáruház minden terméke, legyen szó a Fehér F/16 Légpárnás Borítékról vagy a Buborékos Borítékról, egy ígéret, egy lehetőség, hogy az ügyfeleid szívében maradandó benyomást hagyj.

Az adrenalin már pezseg a vénákban, amikor a Légpárnás Tasakot kézbe veszik, és a logódat szemlélik, mely mint egy pecsét, a minőség és a megbízhatóság garanciája. A borítéknyomda nem pusztán gépek sorozata, hanem egy varázslatos hely, ahol az elképzelések valósággá érnek. A Boríték gyártás, nyomás, nyomtatás minden mozdulata a tökéletesség művészete.

A Reklám boríték nem csupán hirdetés, hanem egy műalkotás, amely a figyelem középpontjába helyezi a márkádat. A Logós Boríték nyomás pedig – a csillogásban és a finom érintésben – a professzionalizmus és a kreativitás csúcsa.

Légy részese ennek az izgalmas utazásnak, ahol minden nyomtatás egy újabb lépés a siker felé. Ahol a csomagolás nem csupán védelem, hanem üzenet, egy távoli csillag felé indított vágyakozás. A Légpárnástasak webáruházban a minőség sosem áll meg, csak tovább és tovább emelkedik, míg az adrenalin a vénákban pezsegve nem éri el a csillagokat.

A Légpárnástasak webáruház minden egyes fehér F/16 Légpárnás Borítékja egy ígéret, hogy amit becsomagolsz, az több mint ajándék – egy élmény. Élvezd a Buborékos Boríték Nyomtatás varázsát, amely minden csomagot egy kincsládává varázsol, vagy bújj be a Légpárnás Tasak Nyomtatás csodálatos világába, ahol minden szállítmány biztonságban és stílusban érkezik meg céljához.

A Logós Boríték nyomtatása nem csupán egy márkajelzés – hanem egy érzés, egy tapintás, ami azt súgja: "gondos kezek készítettek". A csillogó logód nem csupán a borítékon ragyog, hanem az ügyfeleid szemében is, akiknek a vénáiban az izgatott várakozás pezsgő adrenalinját éreztetik majd.

Emeljük az izgalmakat, sodorjunk magunkkal mindenkit a csúcsra, ahol a Légpárnástasak webáruház nem csupán egy név, hanem egy minőségi ígéret, egy felejthetetlen élmény. Az adrenalin már csak hab a tortán, ami garantálja, hogy ügyfeleid mindig visszatérnek majd hozzánk – a csillogásért, a biztonságért, az izgalomért.

Képzeld el a fehér F/16 Légpárnás Borítékot, ahogyan elegánsan hordozza logód grafikáját - minden vonal, minden árnyalat egy történetet mesél, ami a címzett kezébe érve életre kel. A Buborékos Boríték Reklám grafikája nem csak figyelemfelkeltő, hanem emlékezetes is, olyan markáns üzenettel, ami biztosan kiemeli termékedet a tömegből.

Az Egyedi Légpárnás Tasak Nyomás minden egyes darabjával az innováció és a személyre szabott design ötvözetét kínáljuk. A Boríték gyártásnál minden mozdulatunkat a precizitás és a tökéletesség irányítja, a Reklám boríték nyomásnál pedig a márkád egyedi hangját ültetjük át a papírra. A Logós Boríték nyomás pedig nem csupán a márkád arcát mutatja be, hanem az üzenet hordozójaként is szolgál, amelyet kézbe véve azonnal érzik az értéket és a minőséget.

Mindezek a folyamatok a csillogásban és a részletekben rejlenek, melyek megkülönböztetnek és a várakozást izgalommal töltik meg. A vénákban pezsgő adrenalin érzését akkor éli meg az ember, amikor kibont egy csomagot, amit mi készítettünk, és szembesül azzal a szakértelemmel és odafigyeléssel, ami minden egyes borítékunkban lakozik.

Csatlakozz hozzánk, és hadd emeljük az izgalmakat a csúcsra, hadd árasszuk el ügyfeleidet azokkal az érzésekkel, melyeket csak a Légpárnástasak webáruház tud nyújtani – ahol minden boríték egy izgalmas utazás kezdete.

 

6604,00 Ft 5200,00 Ft
66,04Ft / DB.

Termékleírás

Légpárnás boríték, buborékos boríték, légpárnás tasak

A könnyű, erős légpárnás buborékos tasakok célja a hullámkarton dobozok szállítási költségeinek kiváltása.

  • Ideális sokféle küldemény számára
  • a légpárnás borítékok szállításkor kimagasló védelmet nyújtanak
  • védik a csomag tartalmát a sérülések ellen
  • belülről buborékfóliával béleltek
  • klór nélkül fehérített újrahasznosítható FSC kraft papírból készülnek
  • kényelmes szilikonos szalag segíti a gyors, biztonságos postázást
  • szilikonos záródása szabotázsvédett

Ezeket a légpárnás tasakokat egyéni nyomtatással (saját céglogó) is kérheted

További információ

Belső méret:

220 x 340 mm

Bruttó ár/db:

45.085 Ft

Légpárnás boríték anyaga:

FSC tanúsított kraft papír

Légpárnás boríték záródása:

szilikoncsíkos (öntapadós)

Légpárnás boríték színe:

fehér

Vélemények

Oszd meg gondolataidat

Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Kapcsolódó termékek
Subscription