B/12 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Tasak (140x225) fehér - 200 db/doboz

Raktáron
SKU
2FVAF200002

Szóval, szeretnél igazán érdekfeszítő, lendületes és hatékony értékesítési üzenetet a fehér légpárnás borítékaidhoz? Nézd csak!

Mindannyian ismerjük azt a helyzetet, amikor egy fontos csomagot kell elküldeni, de aggódunk, hogy sértetlenül megérkezik-e. Előveszed a régi, unalmas kartondobozt, amiben a csomag csak úgy lötyög...

De mi van, ha van egy jobb megoldás? Egy olyan megoldás, amely nemcsak védi a csomagodat, de stílusos és professzionális is.

Mi lenne, ha a válasz egyszerűbb lenne, mint gondolnád?

A B/12 Fehér Légpárnás Boríték a válasz a csomagküldési dilemmádra! Védd meg a termékeidet stílusosan!

Emlékszel még azokra az időkre, amikor nem tudtál a csomagok biztonságáról?

„Miért érdekelne engem ez a boríték?” – tehetnéd fel a kérdést.

De várj csak! Gondolkodj el azon, milyen benyomást kelt az ügyfeleidben, amikor egy stílusos, prémium minőségű borítékban kapják meg a rendelésüket.

Ne hagyd, hogy az üzleti partnered vagy az ügyfeled csalódjon a csomagolás minőségében.

Sokan küzdenek azzal a problémával, hogy hogyan küldjék el termékeiket biztonságosan és stílusosan.

A rossz minőségű csomagolás bosszantó és drága lehet a visszaküldések miatt.

Emlékszem egy ügyfélre, aki mindig problémába ütközött a csomagküldéssel. Amikor átváltott a B/12 Fehér Légpárnás Borítékra, az ügyfelei azonnal észrevették a különbséget.

Azóta az üzlete virágzik, és az ügyfelei mindig dicsérik a csomagolás minőségét.

Ne hagyd, hogy a csomagolás álljon az üzleted sikerének útjában. A B/12 Fehér Légpárnás Boríték a megoldás, amire szükséged van!

Válaszd a legjobbat! Állj ki a tömegből és tedd maradandóvá az első benyomást a B/12 Fehér Légpárnás Borítékkal!

Mindenképpen szeretnéd, hogy a küldeményeid megállják a helyüket a postai forgalomban? Akkor nincs más dolgod, mint a Légpárnás Boríték Webáruházunk ajánlatai közül választani!

A B/12 Fehér Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték és Légpárnás Tasak nem csak egyszerű borítékok. Ezen csomagolási remekművekkel a tartalmad olyan biztonságban lesz, mintha egy erődítményben lenne.

De nem csak a biztonság miatt választhatod ezeket! Képzeld el: saját céglogóddal díszített, lenyűgöző fehér színű borítékok, melyekkel nemcsak a küldeményed, hanem a brand is emelkedik! Üzeneteid és ajánlataid egyenesen sugároznak majd a kreativitástól!

És ha már a kreativitásnál tartunk: a borítéknyomtatás terén verhetetlenek vagyunk! Adj szárnyakat a képzeletednek, és hozz létre velünk egy olyan design-t, ami tényleg kihúz a szürkeségből!

Nem csak a látvány, de a minőség is csábító! 200 darab csillagszóróan fehér boríték vár rád egy dobozban, melyek tökéletesen megállják helyüket marketing kampányokban vagy céges ajándékok küldésénél is. A buborékos bélés pedig garantálja, hogy minden épségben megérkezzen.

Nézzük a gyakorlati előnyöket is! Az erős laminált hegesztés és a 1-1 cm-es uszonyok gondoskodnak arról, hogy semmi ne érhesse a küldeményt. A fehér párnázott borítékok pedig olyan páratlan védelmet nyújtanak, mintha egy légzsákba csomagolnád a terméked.

Ne maradj le! Emeld magad és vállalkozásod a csúcsra, és lépj ki a szürke tömegből! Ha egy boríték lehet izgalmas, hát ez az!

Vedd fel velünk a kapcsolatot most! Emelkedj magasabbra a konkurenciádnál, és hagyd, hogy a borítékjaink az első lépés legyenek ezen az izgalmas úton!

Fedezze fel a Légpárnástasak webáruházunk csillagokat meghódító kínálatát, ahol minden egyes B/12 méretű fehér légpárnás borítékunk egy ígéret: az ígéret a védelmére az Ön értékes küldeményeinek. A buborékos borítékaink és az 140x225 mm-es fehér légpárnás tasakjaink nem csak egy dobozban kaphatóak, hanem 200 darabos garanciával, ami biztosítja a profit növekedését.

Az Ön egyediségét tükröző logós borítékaink minden színpalettán pompáznak - a klasszikus fehértől az elegáns osztrigafehérig. A borítéknyomdánk szakértői kéz alatt születnek, a boríték gyártás, nyomás, és nyomtatás minden mozzanatát precízen kontrollálva.

Engedje, hogy reklám borítékaink felkeltsék az érdeklődést, a fehér légpárnás boríték, buborékos boríték, és tasak nyomtatásunk pedig új színt vigyen az üzleti kommunikációba. Válasszon minket, és hozzunk létre együtt olyan fehér légpárnás borítékot, amely nem csak a csomagolást, de az üzleti imázst is magasabb szintre emeli.

Csatlakozz hozzánk a Légpárnástasak világába, ahol a csillogás nem csupán egy pillanatnyi ragyogás, hanem egy tartós ígéret. Ahol minden boríték, mint egy mézédes titok, amely csak arra vár, hogy feltáruljon. Ahol a fehér légpárnás borítékaink nem csak védik a tartalmat, hanem hírnökei a stílusnak és eleganciának. És ahol a buborékos boríték nyomtatás nem egy szolgáltatás, hanem egy művészi élmény.

Képzeld el, ahogy a fehér légpárnás tasakjaink kezedbe simulnak, érezd, ahogy a minőség és a biztonság érzete átjárja az érzékeidet. És mikor az üzleti logód a borítékra kerül, tudhatod, hogy márkaélményed az egész világ előtt tündököl.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy üzleted a nyomtatás csúcsai közé repüljön. Merülj el velünk a borítéknyomtatás varázslatos világában, ahol a színek vibrálása és a formák sokfélesége magával ragadja a fantáziát. Hozz létre velünk olyan borítékot, amely nem csak kiváló, hanem felejthetetlen is – és érezd, ahogy az izgalmak pezsegnek a vénáidban, ahogy a siker felé vezető úton száguldunk!

Csillagokig emeljük az elvárásokat a Légpárnástasak webáruház fehér színű B/12 légpárnás borítékjaival. A tökéletes nyomtatásról szóló ígéretünkkel, minden küldeményt megörökítünk, mintha csak a leghasznosabb művészi alkotás lenne. A buborékos boríték nyomtatás nem csupán egy szolgáltatás - ez egy élmény, amely magával ragadja az érzékeket és felkelti a figyelmet.

Lépj be a színek és formák világába a logós boríték nyomtatásunkkal, ahol minden boríték egy lenyűgöző történetet mesél el. A légpárnás tasak nyomtatásunk nem csupán védi a terméket, hanem egy elegáns érintéssel látja el, mely garantálja a cég arculatának fényét és presztízsét.

Nálunk a nyomtatás művészete és a színvonalas kivitelezés találkozik, hogy az adrenalin szinte pezsegjen vénáinkban, amikor a csomag a címzett kezébe kerül. Emeljük az izgalmakat a csúcsra, és hozzuk létre együtt azt a nyomtatási élményt, ami méltóan képviseli vállalkozását a világ előtt.

A buborékos boríték reklámgrafikája nem csak figyelemfelkeltő, hanem a tartalom védelmének ígéretét is magában hordozza, míg az egyedi légpárnás tasak nyomtatásunk minden egyes tasakot műalkotássá avat. A borítékgyártás és a logós borítéknyomtatás nálunk nem csupán folyamat, hanem szenvedély.

Bízza ránk a reklám borítékot, és nézze, ahogy márkája fénye erőteljesen ragyog, magával ragadva a figyelmet, és hagyja, hogy az adrenalin szabadon áramoljon, amikor ügyfelei kezébe kerülnek a különleges csomagjai. Velünk minden boríték egy ígéret a kiválóságra, egy varázslat, ami megfogja az érzékeket és felkorbácsolja az izgalmakat a végtelenségig!

 

5486,40 Ft 4320,00 Ft
27,43Ft / DB.

Termékleírás

Légpárnás boríték, buborékos boríték, légpárnás tasak

A könnyű, erős légpárnás buborékos tasakok célja a hullámkarton dobozok szállítási költségeinek kiváltása.

  • Ideális sokféle küldemény számára
  • a légpárnás borítékok szállításkor kimagasló védelmet nyújtanak
  • védik a csomag tartalmát a sérülések ellen
  • belülről buborékfóliával béleltek
  • klór nélkül fehérített újrahasznosítható FSC kraft papírból készülnek
  • kényelmes szilikonos szalag segíti a gyors, biztonságos postázást
  • szilikonos záródása szabotázsvédett

Ezeket a légpárnás tasakokat egyéni nyomtatással (saját céglogó) is kérheted!

További információ

Külső méret:

140 x 225 mm

Bruttó ár/db:

18.669 Ft

Légpárnás boríték anyaga:

FSC tanúsított kraft papír

Légpárnás boríték záródása:

szilikoncsíkos (öntapadós)

Légpárnás boríték színe:

fehér

Vélemények

Oszd meg gondolataidat

Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Kapcsolódó termékek
Subscription