Etikett címke - 52.5 x 21.2 mm

Raktáron
SKU
KF10638

"Eltűnt Csomagok Tornádója!" Nincs több elkeseredett keresés, nincs több dühös ügyfél! Megérkezett az a címke, amely MEGÁLLÍTJA a csomagjaik elveszését és FELTURBÓZZA az ügyfél elégedettséget!

Az e-kereskedelem szívében a pontosság és az ismételhetőség kritikus. Hibás címkeméretek és olvashatatlan nyomtatás káoszt okozhatnak. Hogyan győződhet meg róla, hogy minden csomag pontosan érkezik meg, minden alkalommal? A Q Connect Etikett, 52.5 x 21.2 mm méretben, 56 etikett/ív, 5600 db/ doboz segítségével! 

"Csomagok Érkeznek, Ügyfelek Mosolyognak!" A Q Connect Etikettel a rendelések minden alkalommal a helyükre kerülnek! Elveszítette a reményt, hogy a csomagjai időben és épségben érkeznek meg? Az Q Connect Etikett váratlanul, de konzisztensen szállít! Minden címke egy érkező rendelés. Minden címke egy elégedett ügyfél. E-kereskedelmi óriások és futárcégek egyaránt bíznak a Q Connectben - és most Ön is! Gondoskodás minden csomagban. Megbízhatóság minden címkében. Az e-kereskedelem harci terepein, a Q Connect Etikett a siker hőse, védelmezve minden küldeményt és ügyfelet. A helyes méret (52.5 x 21.2 mm) és az optimális darabszám (5600 db/ doboz) biztosítja, hogy sose fut ki a készletekből, és minden csomag célba ér! Ne várjon, míg az elveszett csomagok miatti panaszok halmozódnak fel! Cselekedjen most! A lekerekített sarkok és a pontos méretek nem csak címkék - ezek a profit és a hűség építőkövei! 56 etikett minden íven, pontosan 52.5 x 21.2 mm méretben, optimalizálva a csomagjainak számára. 

"Válaszd a Q Connect Etikettet - ahol a Pontos Méretek Találkoznak a Teljesítménnyel!"  

Hagyja, hogy a 5600 precíziósan készült etikett őrizze ügyfeleit és profitját. Ne csak egy vállalat legyen, legyen A vállalat, amelyet az ügyfelek a megbízhatóságért és pontosságért dicsérnek. Tegye a Q Connect Etikettet a csomagjai szívébe és élje meg a különbséget, amit egy kis pontosság és megbízhatóság hozhat!

2946,00 Ft 2319,69 Ft

További információ

Etikett címke szélessége:

52.5 mm

Etikett címke magassága:

21.2 mm

Etikett címke ív/doboz:

100

Etikett címke db/ív:

56

Etikett címke db/doboz:

5600

Etikett címke ív mérete:

A/4

Etikett címke alakja:

szögletes

Etikett címke színe:

fehér

Etikett címke pályaszám:

4

Etikett címke alapanyaga:

papír

Etikett címke alkalmazása:

Általános felhasználás

Felragasztási hőmérséklete:

min. 8 C

Etikett címke ragasztó:

Normál

Vélemények

Oszd meg gondolataidat

Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Subscription