C/6 (175x115mm) Dokumentum tasak, Okmánytasak, Csomagkísérő tasak (DokuFix) öntapadó tasak - 1000db/csomag

Raktáron
SKU
1289

Dokumentum Tasak és Öntapadó Okmánytasak: Biztonság útközben

Védd meg dokumentumaidat a docuFIX® CLASSIC innovációval!

A Dokumentum Tasak nem csak egy termék, hanem egy megoldás az iratok, dokumentumok védelmére minden szállítási körülmény között. Különféle méretekben kapható, így minden igényt kielégít: a C/4-es mérettől kezdve a C/7-esig minden csomag méretre talál megfelelőt. A környezetbarát polietilén anyagnak köszönhetően nem csak az okmányok, de a környezet védelme is garantált. A fényvisszaverő felület pedig segít a vonalkódok problémamentes beolvasásában, ami elengedhetetlen a gyors és zökkenőmentes logisztikához.

A C/6 175x115mm méretű Dokumentum Tasak és az Öntapadó Okmánytasak kiemelkedik a funkcionalitás és a megbízhatóság terén. Pontos méreteivel tökéletesen alkalmasak standard levelek, számlák és egyéb kritikus dokumentumok tárolására és védelmére útközben.

Az erős, tartós Hot-Melt szintetikus forróolvadék ragasztó biztosítja, hogy a tasakok még a legkeményebb körülmények között is helytállnak, megóvva a tartalmat a külső sérülésektől. Az Öntapadó Okmánytasakok különleges ragasztója nem csupán a biztonságot garantálja, hanem a tasakok felhasználását egyszerűvé és gyorssá teszi a használat során, jelentősen csökkentve a csomagolási folyamat idejét.

A tasakok fényvisszaverő tulajdonsága növeli a vonalkódok és címzések olvashatóságát, ami elősegíti a gyors és zökkenőmentes logisztikai folyamatokat. Az előírt méreteknek megfelelően kialakított C/6-os méret optimális választás azok számára, akik egy kis méretű, mégis teljes védelmet nyújtó megoldást keresnek azok számára, akik a nap minden szakaszában számítanak a dokumentumok sértetlenségére.

Ne hagyd, hogy a váratlan időjárási körülmények veszélyeztessék irataid épségét. A speciális Hot-Melt ragasztónk biztosítja a tasakok erős tapadását bármely felülethez, így az okmányok mindig biztonságban érkeznek meg céljukhoz. A nemzetközi futárszolgálatok valamint  a Sprinter, és a Magyar Posta által is preferált 'Dokumentum Tasak' és 'Öntapadó Okmánytasak' termékeinkkel időt és pénzt takaríthatsz meg, miközben a legmagasabb szintű védelmet biztosítod dokumentumaidnak. 

Egy pillanat alatt rögzítheted a tasakokat, amelyek ellenállnak az olajnak, víznek és szakadásnak, így a szállítási hibák esélye minimálisra csökken. Bízd a csomagjaidat a Dokumentum Tasak' és 'Öntapadó Okmánytasak megbízhatóságára, és maradj nyugodt, tudva, hogy ügyfeleid a lehető legjobb kezekben vannak. Ráadásul termékeinkkel jelentős költségmegtakarítást érhetsz el, mivel csökkentheted a károk és a pótszállítások miatt keletkező extra kiadásokat. Válassz megbízhatóságot, válassz 'Dokumentum Tasakot' – a szállítás biztonságáért.

Fektess be az üzleti folyamatokba és a vásárlói elégedettségbe a Dokumentum Tasak és Öntapadó Okmánytasak' termékeinkkel. Kezdd el ma a minőségi csomagolás forradalmát és tapasztald meg a gyorsaság, biztonság és megbízhatóság új dimenzióját. Rendeld meg most, és tartsd készenlétben a csúcsminőségű tasakjainkat, hogy bármikor azonnal reagálhass az igényekre. Ne hagyj ki egyetlen üzleti lehetőséget sem – válaszd a professzionális megoldást!

 

9119,00 Ft 7180,31 Ft
9,12Ft / DB.

Termékleírás

Okmánytasak, Dokumentum tasak

  • ideális számlák, szállítólevelek és egyéb fontos dokumentumok tárolására szállítás közben
  • öntapadós hátlapja tökéletesen tapad szinte bármilyen felülethez
  • az okmánytasak megvédi a dokumentumokat az időjárási hatásoktól
  • környezetbarát polietilénből (PE) készült

Európa legkedveltebb okmánytasakja, dokumentum tasakja!

További információ

Méret

175 x 115 mm

Db/doboz

1000 db

Bruttó ár/db

7.1628 Ft

Vélemények

Oszd meg gondolataidat

Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Subscription