A LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁS

Már 1.190 Ft-tól!

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

100%-os garancia

15-ig megrendeled, 16-kor már a futárnál!

Megérkeztél!

Ezen a webshopon tartózkodnak Magyarország legkedvezőbb árú légpárnás borítékjai.


Webáruházunkban többféle fizetési mód közül választhatsz, válaszd azt, amelyik a legkényelmesebb!

Fizethet:

 • utánvéttel a futárnak az áru átvételekor
 • személyesen cégünk telephelyén,  (bankkártyával is fizethet)
 • előreutalással pro-forma számla alapján
 • banki átutalással a megrendelés visszaigazolása után (az áru ellenértékének beérkezését követően küldjük ki a terméket)
 • postai rózsaszín csekkel.

A könnyű keresés és vásárlás érdekében a borítékok név szerint, ár szerint, méret szerint és szín szerint sorba rendezhetők. Amennyiben mégsem találja meg a webáruházban ezen rendezésben az áhított terméket, akkor a jobb oldalon található kereső nyújt Önnek segítséget ebben.

 

A rendelés pedig ennél egyszerűbb már nem is lehetne!

 

A megrendelni kívánt terméket egy kattintással a kosárba teheti, ahol később még változtathat a darabszámon.

 

Bejelentkezés, ill. regisztráció után Önnek semmi dolga, ha a kiszállítást választotta és munkanapon 15 óra előtt leadta megrendelését, úgy a futár másnap kiszállítja az Ön által kiválasztott termékeket.

 

Amennyiben Ön gyakorlott vásárlója webáruházunknak, abban az esetben választhatja a gyors termékrendelés menüt, ahol a termékek mellé csak beírja a rendelni kívánt mennyiséget, kiválasztja az Önnek kedvező fizetési módot és kész!

Csomagküldés 1 munkanapon belül a Sprinter futárszolgálattal:

 

Minden munkanapon 15 óráig leadott légpárnás tasak rendelését a következő munkanapon a Sprinter futárszolgálat a megadott címre kiszállítja. A kiszállítás Magyarország teljes területére vonatkozik. Teljesen mindegy, hogy Budapest vagy vidék, a legnagyobb várostól a legkisebb településig házhoz visszük csomagját.

 

Igyekszünk a csomagolási-és szállítási költségeket a minimálisra szorítani, éppen ezért a Sprinter futárszolgálattal szállítunk ki! Miért? Azért, mert gyorsak, megbízhatóak, és mert garanciát vállalnak az általuk kiszállított csomagokra.

 

A megrendelt terméket sajnos, csak egyszer áll módunkban kiküldeni. Amennyiben a csomagot a „nem vette át”, „az átvételt megtagadta”, „nem rendelte”, vagy „nincs pénze kifizetni”jelzéssel visszakapjuk, abban az esetben fenntartjuk a jogot arra, hogy az ezt követő csomagok kiszállítását megvonjuk, és csak a személyes csomagátvétel lehetősége maradjon. A kellemetlenségek elkerülése végett kérjük olyan telefonszámot, ill. e-mail címet adjon meg, amin elérhető, ahol a futár vagy az ügyfélszolgálatunk fel tudja venni Önnel a kapcsolatot. Elsősorban az Ön érdeke tehát, hogy létező és valós elérhetőségeket adjon meg!

 

Kérjük, átvételkor ellenőrizze a csomagot, a számlán szereplő adatok helyességét. Ha valamiért mégsem tudta átvenni a csomagot, hisz emberek vagyunk, - lehet, hogy az új futár nem talál oda a megadott címre, lehet, hogy Önnek jön közbe valami, és ezért nem tudja megvárni a futárt -, akkor kérjük, jelezze ügyfélszolgálatunknak a problémát szallitas@legparnastasak.hu, +36-1 699-63-55. Minden ilyen esetben természetesen lehetőség van arra, hogy a csomagot újraküldjük.

Lépj kapcsolatba velünk e-mailen keresztül ugyfelszolgalat@legparnastasak.hu, vagy hívd a + 36 1 699-9355 telefonszámot.

Igen, kérünk hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 1 699 93 55 telefonszámon, vagy a rendeles@legparnastasak.hu. e-mail címen várjuk kérésedet.

A legkevesebb szállítási költség 1230 Ft+áfa, ez 1 kg-os csomagra vonatkozik. Amikor megadja a szállítási címet a rendszer automatikusan kiszámolja Önnek a szállítási költséget.

Igen, telefonon a +36 1 699 9355 telefonszámon, rendeles@legparnastasak.hu. e-mail címen tudod felvenni velünk a kapcsolatot!

Igen, ebben az esetben juttasd el az új számlázási címet a szamlazas@legparnastasak.hu e-mail címre.

Azért, mert hatalmas az áruválaszték Azért, mert rendkívül kedvezőek az árak Azért, mert egy helyen minden megvásárolható, ami a kényelmes borítékbeszerzést segíti! Azért, mert fizethetsz utánvéttel, előreutalással, bankkártyával.  Azért, mert a legparnastasak.hu-n a vevői szakszerű kiszolgálást, tanácsadást kapnak!

Mennyire kedvezőek ezeknek a légpárnás borítékoknak az árai más nagykereskedőkhöz képest? 

Ezen az áron aligha fogsz találni máshol ilyen légpárnás tasakokat!

Hogyan tudom kicserélni, ha valami nem jó? 

Bár folyamatosan ügyfeleink elégedettségéért dolgozunk, mégis előfordulhat, hogy Ön reklamációt vagy árut szeretnél visszaküldeni nekünk.

 • Ebben az esetben az alábbiakat kérjükTőled:
 • Mielőtt elkezdenéd használni a terméket, hasonlítsd össze megrendelésed a leszállított áruval!
 • Ahogy megkaptad a csomagod azonnal ellenőrizd a mennyiségét és a tartalmát. Hiány esetén 5 napon belül vedd fel velünk a kapcsolatot.
 • Visszáru vagy termékcsere lebonyolítása: A gyors és problémamentes ügyintézés érdekében csomagold vissza a terméket.
 • A számlát/szállítólevelet tedd bele a csomagba.
 • A még nem használt terméket csak sérülésmentes, eredeti csomagolásában áll módunkban visszavenni.  

Igen, a légpárnás tasakokat személyesen is átveheted, ez esetben szállítási költséget természetesen nem számítunk fel. Rendelésed az értesítést követő 5 munkanapon belül személyesen átveheted az alábbi helyszínen: Cím: 1117 Budapest, Budafoki út 111-113. Telefon: +36 1 699 9355  e-mail: ugyfelszolgalat@legparnastasak.hu Nyitva tartás: H-P: 8-17 óráig.

Garantált 1 napos házhoz szállítás! Raktáron lévő légpárnás tasakokra 1 napos házhoz szállítást vállalunk, amennyiben rendeléseteket munkanapokon 15 óráig leadjátok. De ha ennél is sürgősebben kell a légpárnás tasak, akár 1- 4 óra alatt is elküldjük  Budapesten, kicsit magasabb szállítási költséggel kalkuláljatok ilyenkor.